Kezdőlap EZOTÉRIA Honnan tudják a kutyák megkülönböztetni, hogy jó vagy rossz emberrel van dolguk?...

Honnan tudják a kutyák megkülönböztetni, hogy jó vagy rossz emberrel van dolguk? Ezt figyeld!

Hirdetés

Még az igazán veszélyesnek tartott kutyáknál is megfigyelhető, hogy nem minden emberre morognak rá. Egyes személyek mellett csak úgy elsétálnak, sőt még megsimogatni is hagyják magukat, míg másokat heves morgással támadnak. A kutyák valamilyen oknál fogva elkülöníti a jó és rossz embereket.

A kutatók szerint a kutyák érzékelik az emberi energiákat, és a szerint reagálnak, viselkednek. Olyan képességekkel rendelkeznek, amiről mi emberek még csak nem is álmodunk.

Hirdetés

Megérzik, ha félsz!

Számos kutatás alapján bebizonyították, hogy a kutyák már akár egy nagyobb távolságból is képesek megérezni, ha valaki fél tőlük. Ráadásul képesek arra, hogy átvegyék a gazda energiáit.

A kutyák azt is megérzik, ha valaki súlyos betegséggel küzd, még azelőtt, mielőtt az illető még bármilyen tünetet is észlelne magán.

Különbséget tudnak tenni a pozitív, és negatív személyek között!

A kutyák mindig megérzik, hogy milyen hangulatban vagyunk, még akkor is, ha igyekszünk elpalástolni azt. Ha rosszkedvű, esetleg mérges vagy, figyeld csak meg, a kutyád egyenesen jön, és leül a lábad mellé, mintegy vigasztalásképpen.

Ugyanezt csinálja akkor is, ha rá vagy mérges. Az is előfordulhat, hogy a kutyád odajön hozzád, és átölel, mert tudja, hogy akkor pont szeretetre van szükséged. Az egyik legmisztikusabb tulajdonságuk a kutyáknak, hogy előre megérzik a halált.

Erre még a kutatók sem találtak magyarázatot, de számos bizonyíték van rá. Nem utolsó sorban pedig azt is érdemes tudni a kutyákról, hogy képesek különbséget tenni a pozitív és negatív személyek között.

Japánban egy nagyon érdekes kísérletet végeztek ezzel kapcsolatosan.

A kutya gazdája egy kevés ételt tett a tálkájába, és oda hívta az ebet, aki boldogan, farok csóválva rohant, hogy egyen. Másodszor is hívta, de akkor nem tett semmi ételt a tálba, üresen várta. A kutya csalódottan megfordult, és elment.

Harmadszor ismét hívta, de akkor már nem is ment a kutya, hiszen emlékezett rá, hogy a tányér üres, és csak be akarták csapni. Könnyen levonhatjuk a következtetést, hogy a négylábú barátaink nem bíznak a csaló, és igazságtalan emberekben, inkább messzire elkerülik őket.

tudasfaja.com

Hirdetés