Kezdőlap EZOTÉRIA Hogyan hat ránk a Hold? Ezt kell figyelned, ha a te csillagjegyedben...

Hogyan hat ránk a Hold? Ezt kell figyelned, ha a te csillagjegyedben tartózkodik!

A Hold 28 nap alatt kerüli meg a Földet, közben pedig áthalad mind a 12 állatövi jegyen, úgy, hogy mindenikben 2-3 napot tartózkodik. A Hold igen erős hatással van az életünkre, meghatározza személyiségünket az is, hogy születésünk pillanatában melyik csillagjegyben állt.

A holdjegyünk minden napunkra befolyásoló erővel hat, sokat számít, hogy milyen energiákat vesz át az adott állatövi jegyből. A világhálón is napi szinten nyomon lehet követni, hogy a Hold éppen milyen jegyben áll, ebből pedig könnyen következtethetsz arra, hogy milyen energiájú nap vár rád.

1.Hold a Kosban

Ha ekkora tűztél ki valami célt, nem lesz nehéz dolgod, könnyen véghezviszed. A Kos ugyanis makacs és célratörő. Ha komolyabb változtatás előtt állsz, akkor ilyenkor érdemes belefognod. Ha a Hold éppen növekvő fázisban van, és így lép be a Kosba, akkor még inkább igaz az, hogy bármibe kezdesz, sikeres leszel.

2.Hold a Bikában

A Bikák szeretik a stabil, kiszámítható dolgokat, akkor igazán boldogak, ha nagy kanállal ehetik az életet. Ebben az időszakban egy kicsit lustább leszel a megszokottnál, és átadod magad a hedonista élvezeteknek. Olyasmit is megengedsz magadnak, amit másképp nem szoktál, pl. többet eszel, mint máskor.

3.Hold az Ikrekben

Az Ikrek könnyed, légies személyiség, nagyon jó a kommunikációs képessége. Amikor a Hold az Ikrekbe ér, sort keríthetsz a komolyabb beszélgetéseket. Üzleti megbeszéléseket, vagy a párkapcsolatban tisztázandó dolgokat érdemes erre az időszakra időzíteni.

4.Hold a Rákban

A Rák egy igazán érzelmes csillagjegy, ezért nagyon előtérbe kerülnek az érzelmek, amikor a Hold beér ebbe az állatövi jegybe. Igazán jól lehet romantikázni ebben az időszakban, sokkal közelebb kerülhetsz most a partneredhez. Vigyázni kell, ez az időszak a felfokozott érzelmek miatt a sértődésre, vitákra, és nézeteltérésekre is lehetőséget ad.

5.Hold az Oroszlánban

Érdemes nagyon tudatosan gondolkozni ebben az időszakban. Mivel sokan nagyon öntudatossá válnak most, kisebb-nagyobb nézeteltérések várhatnak rád ebben az időszakban. Munkahelyi és párkapcsolati viták várhatnak rád!

6.Hold a Szűzben

A Szüzek nagyon maximalisták, éppen ezért ebben az időszakban rendszerezés, a dolgok átgondolása vár rád. Ilyenkor nekifoghatsz a diétának, fogyókúrának, rég halogatott dolgok elintézésének. Aggodalmaskodóvá, szőrszálhasogatóvá válhatsz, sok kétely és félelem keletkezhet most benned.

7.Hold a Mérlegben

Könnyed szórakozások, kellemes társasági élet vár rád. Menj színházba, koncertekre, vagy csak olvass egy jó könyvet, add át magad a kellemes kikapcsolódásoknak. Töltődj fel lelkileg, hogy fel tudj készülni az előtted álló eseménydús napokra.

8.Hold a Skorpióban

Néhány érzelemben gazdag nap vár rád, próbáld túlélni, anélkül, hogy végletekbe esnél. Igen erős energiák lesznek most rád hatással, feltölthetnek, de akár le is dönthetnek a lábadról. Változások, és nem várt meglepetések leselkednek rád.

9.Hold a Nyilasban

Ez az időszak a legmegfelelőbb egy kis utazásra vagy kirándulásra. Elég nagy lendülettel rendelkezel ahhoz, hogy nagy döntéseket tudj hozni, de a költözéshez, vagy lakásátalakításhoz is ideális ez az időszak. Tettrekész, energikus, és aktív vagy, használd ki ezt!

10. Hold a Bakban

Most az anyagi kérdések foglalkoztatnak a legjobban, felelősségteljes és reális döntéseket kell hoznod. Tervezd meg, írj listát, és állítsd fel a fontossági sorrendet. Ebben a néhány napban racionális döntéseket tudsz hozni.

11. Hold a Vízöntőben

A határozottságod már a múlté, most inkább a spontán döntések jellemeznek. Nem szeretsz előre semmit megtervezni, “majd lesz valahogy” elv szerint élsz. Úgy érzed, egy kicsit jobb, ha kirúgsz a hámból, és szervezel a barátaiddal egy jó kis bulit.

12.Hold a Halakban

Fel kell dolgoznod az előző napok változásait, ezért most inkább egy kicsit elmélyülsz magadban. A spiritualitás és az önelemzés jellemez ebben az időszakban, szeretnéd megtalálni a helyed a világban. Valósággal elöntenek az érzelmeid, de nemsokára a Kosok tüzes napjai fogják uralni az életed, és kezdődik elölről a körforgás.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...