Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp szeptember 21-22. – Bikák, Rákok, Halak, Skorpiók, Oroszlánok, Mérlegek, Ikrek...

Hétvégi horoszkóp szeptember 21-22. – Bikák, Rákok, Halak, Skorpiók, Oroszlánok, Mérlegek, Ikrek jól figyeljetek!

A Kosok és a Szüzek számára a csend és az egyedüllét lesz a legfontosabb, az Oroszlánok és a Skorpiók pedig anyagi ügyekkel lesznek elfoglalva a szabadidejükben. A Rákoknak okunk nem lehet panaszra, hiszen a harmónia fogja körbe lengeni ezt a két napot.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az elkövetkező hétvégén.

Kos

Ezen a hétvégén a hangsúlyt a pihenésre és az ellazulásra kell helyezned. Egy ideje már nyomja a válladat egy kellemetlen ügy, ami sok feszültséget szült benned, ám most végre tisztázni tudjátok a dolgot és fellélegezhetsz. Ennek kipihenése érdekében ne vállalj semmilyen feladatot, ne sürögj-forogj otthon, hanem dőlj végig a kanapén vagy lejts könnyű sétákat, de ne terheld le feleslegesen magad.

Bika

Ígéretet tettél valakinek, amit már nem halogathatsz tovább úgy, ahogyan eddig tetted. Lehet, hogy hirtelen fog beugrani a dolog és kapkodósra kell venned a figurát, hogy ne okozz csalódást a másik félnek. Semmi gond, lesz elég energiád beváltani az ígéretedet, sőt még arra is, hogy utána olyasmit csinálj, amit nem a kötelesség diktál neked.

Ikrek

Ez a hétvége rólad szóljon, és ne zavarjon az sem, ha ez valakinek nem tetszik. Ott az ajtó, el lehet menni. Talán kicsit nyers és durva megnyilvánulás, de aki ezt nem képes helyén kezelni, az nem is érdemli meg a társaságodat máskor sem. Kisebb-nagyobb érzelmi hullámokat is megtapasztalhatsz, de ne küzdj ellenük, hanem hagyd, hogy áthaladjanak rajtad, mert így könnyebben szabadulhatsz tőlük.

Rák

Igazán kellemes hétvégében lesz részed, hiszen maga leszel a megtestesült nyugalom és kiegyensúlyozottság. Nem fogsz aggódni semmi miatt, mindenkivel szót értesz majd, sőt tanácsokat is szívesen osztogatsz, ha kikérik a véleményedet. Türelmes leszel, nem hatnak meg a pletykák és a rosszindulatú személyek tettei sem. Azt kívánod, bárcsak örökre ilyen maradhatnál. Érdemes lesz most új barátságokat kötnöd, amelyek kiállják az idő próbáját.

Oroszlán

A következő két napban a pénzügyek kerülnek előtérbe, még ha nem is tervezted, hogy ezzel fogsz foglalatoskodni. Eladnál vagy vennél egy ingatlant? Szeretnél valamilyen hitelhez folyamodni? Bármiről is legyen szó, most okosan fogsz tudni dönteni. Ha le is kell mondanod egy haszonért cserébe valamiről, az sem fog zavarni, mert tudod, hogy hosszú távon megtérül majd a veszteséged. Ötletelj bátran, használd ki a hatékonyságodat, ám a kikapcsolódásról se feledkezz meg.

Szűz

Ez a hétvége a letisztulás jegyében fog telni, ugyanis fizikailag, szellemileg és lelkileg is megszabadulsz a felesleges ‘holmiktól’. Otthonodra ráfér egy nagyobb lomtalanítás és takarítás, amit most szívesen fogsz végezni, hiszen közben a bensőd is képes lesz letisztulni. Egyfajta meditációval is fel fog érni a házimunka, hiszen közben szabadon szárnyalnak majd a gondolataid a múltadról és a jövődről. Kikristályosodik néhány olyan dolog, amiről eddig nehezen tudtál dönteni.

Mérleg

Kifejezetten aktív hangulatban telik az elkövetkező két nap. Egyik ötlet után bukkan fel a másik az elmédben, izzanak az idegszálaid, mindenre azonnal reagálsz és minden kérdésre egyből találsz releváns választ. Magad is meg fogsz lepődni, mennyire vág majd az eszed. Az sem okoz számodra megterhelést, hogy másokon segíts és tanácsokat osztogass. Egyre figyelj oda, ne bízz meg könnyedén másokban, főleg ne azokban, akiknek a sztorija több helyen is sántít. Ha valamit tudni akarsz, menj magad információ után.

Skorpió

Egy fontos pénzügyi kérdéssel kapcsolatban nehezen megy a döntéshozatal, nem tudod, hogy melyik a helyes irány és emiatt kissé feszült is vagy. Nem kell aggódnod tovább, hiszen ezen a hétvégén megérkezik az ihlet, amire olyan régóta vársz. Letisztulnak a gondolataid és visszaszerzed elveszett magabiztosságodat. Ha sikerült választani, akkor már nincs is más dolgod, csak kitartani mellette és nem hagyni, hogy mások véleménye bármilyen módon is befolyásoljon.

Nyilas

Jelentős változás következhet be az életedben, amely legfőképp lezárással és elengedéssel lesz kapcsolatos. Itt az ideje magad mögött hagyni egy olyan ügyet, tevékenységet vagy kapcsolatot, amely az elmúlt időszakban már csak bosszúságot okozott neked. Indulj el egy új ösvényen és találd meg magad a lehetőségek között. Egy olyan szabad szellemű figurának, mint amilyen te vagy, ez nem szabad, hogy nehézséget okozzon. Ha mégis, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy önmagad, ebben az állapotban pedig nem maradhatsz tovább.

Bak

Egy olyan hírt kaphatsz, ami padlóhoz vág és teljesen elveheti a kedvedet mindentől. Ez az állapot rányomja majd a bélyegét a szombatodra, amikor úgy találod, hogy a legjobb program a pihenés, láblógatás, olvasás vagy filmnézés lesz. Hagyd, hogy a lelked feldolgozza a hallottakat, és ha visszatért beléd az élet, akkor használd ki a hétvége fennmaradó részét. Egy szórakoztató, vicces program kell neked, olyasvalami, amitől képtelen vagy visszatartani a nevetést, és ami közben teljesen kikapcsolhat az agyad.

Vízöntő

Azt is mondhatjuk, hogy a meglepetések hétvégéje következik számodra. Lehull a lepel néhány dologról, amiről eddig nem tudtál és álmodban sem gondoltad volna, hogy ez az igazság velük kapcsolatban. Lényegében nem kell aktívan “megdolgoznod” az információkért, hiszen tálcán fogják kínálni magukat neked. A te dolgod csak annyi, hogy befogadd és feldolgozd őket.

Halak

Talán nem túl ideálisan alakul ez a hétvége, ám ebbe természetesen neked is lesz beleszólásod. Lehet, hogy egy családtag vagy barát fog elvárni tőled olyan dolgokat, amelyeket őszintén szólva nem akarsz teljesíteni vagy éppen a munkád miatt lesz lekötve a szabadidőd egy része. Fontos, hogy kiállj magad mellett, mert ha nem szólalsz fel, akkor mindenki azt fogja gondolni, hogy veled bármit meg lehet tenni. Fektesd le a határvonalakat, amiből megérthetik, hogy meddig mehetnek el.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...