Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp október 20-21. – Ez a két nap alaposan felkavarja majd...

Hétvégi horoszkóp október 20-21. – Ez a két nap alaposan felkavarja majd az életed!

Az elkövetkező hosszú hétvégét mindenkinek érdemes jól kihasználnia. Az Ikrek és az Oroszlánok felpörögnek, a Skorpiók mély beszélgetésekbe bocsátkoznak, a Mérlegek pedig kombinálják a kettőt.

Lássuk, hogy neked hogyan telik majd az ideális hétvége.

Kos

Nem ártana tudatosítanod, hogy a hétvége nem azért van, hogy teljesen lefullaszd magad. Egész héten keményen dolgozol, amit valamikor ki kell pihenned. Persze az otthonodat is rendben kell tartanod, de ne úgy végezd a házimunkát, mint egy gép. Kis lépésekben haladj előre és oszd be jól a feladatokat, hogy töltődésre is jusson időd.

Bika

Ezen a hétvégén nem ártana igazán kikapcsolnod. Rendezni és letisztázni a gondolataidat, majd mindenről megfeledkezni. Ehhez olyan környezet nyújthat igazán jó terepet, ami eltér a megszokottól. Menj el kirándulni valahová, kerülj közel a természethez. Indulj útnak egyedül vagy kizárólag olyasvalakivel, akinek a társasága szabaddá tesz.

Ikrek

Túlteng benned az energia. Nagy döntés, változtatás előtt állsz, amihez szükséged is van rá. Osztanod és szoroznod kell, pro és kontra listát készíteni és határozott álláspontra jutni egy életedet érintő fontos kérdéssel kapcsolatban. Ha sikerült dűlőre jutni, akkor ne feledkezz meg arról sem, hogy hétvége van, ráadásul igen hosszú, így van időd valamilyen szuper programra is.

Rák

Nehéz hetet tudhatsz magad mögött, aminek a nyomását még mindig érzed, hiába érkezett el a hétvége, a megnyugvás és a pihenés ideje. Azt érzed, hogy hiába hajtasz keményen, valahogy mégsem jutsz előrébb. Fontos, hogy az elkövetkező pár napban olyasvalamit csinálj, amit sosem szoktál. Ez majd kilendít a rossz hangulatból és talán inspirációra is lelsz az előrehaladáshoz.

Oroszlán

Mindent beleadtál a héten, hogy az összes feladatodat el tudd végezni még a hosszú hétvége előtt. A következő napokon add át magad a teljes kikapcsolódásnak, szórakozásnak. Hívd össze a barátokat és szervezzetek olyan programot, ahol mindannyian meg tudtok feledkezni a hétköznapok terheiről. Újult erővel indulhatsz neki ezután a következő hétnek.

Szűz

Ez a hétvége tökéletes alkalom lesz arra, hogy egy családi programot szervezz. Olyan régóta szeretnétek kimozdulni otthonról közösen és most lesz rá időtök. Menjetek el kirándulni, fedezzetek fel egy olyan helyet az országban, ahol még sosem jártatok. Ez jót fog tenni egyenként mindenkinek és a család egységének is.

Mérleg

Alig vártad már ezt a hétvégét, amikor végre lesz időd úgy kipihenni magad, ahogyan te szereted. Lehet benne egy kis házimunka vagy sütemény sütés, lustázás a kanapén, filmnézés és még az is belefér, hogy kimozdulj valahová egy baráttal, akivel tudtok egy kicsit sportolni vagy túrázni és közben egy jót beszélgetni. Kellemest a hasznossal. Nincs is ennél jobb!

Skorpió

Egy igazán aktív hétvégének nézel elébe. Végre sikerül mindenkivel szervezned találkozót, akikre amúgy nem szokott időd jutni és már nagyon régen láttál. Keresd fel a rég nem látott jóbarátokat, rokonokat. Nem kell különleges programokat szervezni, elég, ha beültök egy kávézóba és hosszasan elbeszélgettek. Ideje felvenni újra a fonalat, kivel mi történt az elmúlt időszakban. Figyelj oda, hogy elegendő alvásra is jusson időd.

Nyilas

Felejtsd el egy kicsit a munkát és hódolj a kedvenc hobbidnak. Most végre lesz rá alkalmad. Akár egy több napos programra is. Légy pozitív és mondj igent minden olyan eseményre, amiben látsz fantáziát, amire azonnal felkapod a fejed. A felhőtlen lazításé legyen a főszerep. Talán ideje lenne a házi kedvencedet is elvinni végre kirándulni, az időhiány most nem lehet kifogás.

Bak

Te döntöd el, hogy hogyan töltöd a hosszú hétvégédet, de bárhogy is válassz, tudd, hogy nem lőhetsz mellé. Túlteng benned az adrenalin? Hódolj a kedvenc sportodnak, menj el bulizni vagy túrázni. Nyugalomra vágynál? Gubózz be egy csésze teával és olvasd el végre azt a könyvet, amit már oly régóta tervezel, de sosincs rá időd. A feltöltődés garantált, mindegy, hogy mit választasz.

Vízöntő

Foglalkozz végre a családoddal, a szeretteiddel, de nem ám úgy, hogy mindenkinek a csettintésére azonnal ugrasz. Szervezz közös programot, amin mindenki részt vehet, még a kutya is. Fogd össze a pereputtyot és indulás a hegyekbe vagy ahová tetszik, csak kerekedjetek fel és lássatok világot. Semmi házimunka és hasonlók.

Halak

Sok elintézendő feladatot írtál össze magadnak a hosszú hétvégére, amiket azonnal el is kezdesz megvalósítani, de rájössz, hogy a nap végére elfáradsz, és valami olyasmire vágysz, ami kilendíthet a kötelességek terhe alól. Egy buli vagy koncert az, ahol igazán el tudod engedni magad és az sem érdekel, ha idegenekkel kell szórakoznod. Az új ismeretségek különben sem ártanak. Nyiss a világ felé.

tudasfaja.com

loading...