Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp október 16.-17. – Szerelmi cselszövések, kavarások, pletykák, randevú… Minden lesz,...

Hétvégi horoszkóp október 16.-17. – Szerelmi cselszövések, kavarások, pletykák, randevú… Minden lesz, ami csak belefér ebbe a két napba!

Ez a hétvége nem kifejezetten lesz pihentető egyik csillagjegynek sem, annál inkább tevékeny és termékeny. Némi délutáni szundit vagy csendes kinyújtózást azért mindenkinek ajánlott beiktatnia.

 

Lássuk, hogy kinek mit jósolnak a csillagok a hétvégére.

Kos

A flört egész intenzív lesz közted és egy barátod között. Készen állsz arra, hogy egy újabb szintre lépjetek? Mielőtt átlépnél egy határvonalat, gondolj bele, hogy ez milyen hatással lesz a társasági életedre. Ha nem érzed magad biztosnak vele kapcsolatban, akkor lehet, hogy nem ez a te utad. Döntsd el, hogy ez szerelem vagy csak egy fellángolás és puszta szórakozás.


Bika

Bár a pihenésre szeretted volna fektetni a hangsúlyt, az elkövetkezendő hétvégén olyan beszélgetésekben is részt vehetsz, amely a rendelkezésedre álló lehetőségeket fogja érinteni. Ugyanakkor sok fals információba fogsz belefutni, így fontos lesz, hogy erős figyelemmel kísérd a beszélő mondandóját.

Ikrek

A flörtölés és ismerkedés nem bűn, csupán kapcsolatépítés és szolid interakció létesítése. Attól függetlenül, hogy valaki irányába elkötelezted magad és szíveddel, lelkeddel mellette állsz, még nem kell, hogy önostorozásba kezdj, mert valakivel jól érezted magad egy beszélgetés közben. Nem hűtlenségre sarkallnak a csillagok, csupán azt tartsd észben, hogy emberekkel kontaktálni egy párkapcsolatban élő embernek is szabad.

Rák

Ezen a hétvégén egy kicsit felfordul a lelki állapotod és nem fogsz olyan egyszerűen megélni dolgokat, amelyeket alapvetően jól viselsz. Ez elég egyértelművé válik a környezeted számára és meg fogja osztani a társaságot. Nem mindenki lesz veled türelmes az érzelmi viharod tekintetében, de vannak, akik támogatnak majd. Próbálj meg az esetek legnagyobb részében higgadt maradni, hogy ne találjanak fogást rajtad.

Oroszlán

Számíts arra, hogy egy ismerősöd segítségért fog folyamodni hozzád. Ez lehet bármi az anyagitól kezdve egy gesztus teljesítéséig. Nem kell, hogy azonnal vajszíved legyen. Hallgasd meg, hogy mit szeretne, majd döntsd el, hogy neked származik-e belőle valami hátrányod vagy sem.

Szűz

A szervezeted felhívja a figyelmedet rá, hogy ideje volna lassítanod. A munkát és az otthoni helytállást együtt egy kicsit túlpörgetted az elmúlt időszakban, és ha nem akarod a következő hetet ágyban, párnák közt eltölteni, akkor jobban teszed, ha a következő két napot pihenéssel és magad kényeztetésével töltöd. Az aktív pihenés is jó ötlet, a lényeg, hogy ki tudja kapcsolni és kizökkenj a hétköznapok zűrzavarából.

Mérleg
Egy befejezetlen ügy maradt rád a hétvégére, ami nem hagy nyugodni. Pihenés ide vagy oda, ezt el kell intézned, mert helyetted senki nem fogja. Tudd le a szükséges telefonhívásokat is, hogy azok sem maradjanak már függőben. Arra is alkalmad lesz, hogy egy új kereseti lehetőségről tájékozódj. Ez a hétvége úgy tűnik, hogy aktívabb lesz, mint tervezted.

Skorpió

Egy érdekes hétvége vár rád, így ne hagyd, hogy bárki is keresztülhúzza a számításaidat. Olyan régóta szervezed a programjaidat, hogy a szíved szakadna meg, ha dugába dőlne az egész. A kitartásod meg fogja hozni a gyümölcsét és egy igazán élményteli két napot hagyhatsz a hátad mögött. Pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket halaszd a következő hétre.

Nyilas

Hétvégén lesz időd végre olyan dolgokkal foglalkozni, amiket egy ideje már halogattál és nagy odafigyelést igényelnek. Az otthonod alakítását, új holmik vásárlását, fontos dolgok beszerzését is iktathatod mostanra. Ne aggodalmaskodj a kiadások miatt, hamarosan ugyanis nagyobb bevétel ütheti a markodat.

Bak

Hét közben mindig keményen dolgozol, de ugyanennyire szent számodra a pihenés is. Viszont ha akad most lehetőséged egy számodra hasznos, motiváló előadást meghallgatni, akkor ne gondolkozz rajta, hanem menj el. Biztosan te is profitálhatsz abból, amit elmondanak, hiszen az önfejlesztés állandó célod.

Vízöntő
Mindig lefoglalod magad valamivel, soha nincs olyan, hogy unatkoznál, hiszen még a filozofálgatás is tökéletes időtöltés számodra. Most viszont tele leszel energiával, szenvedéllyel és mondhatni nem bírsz magaddal. Valamilyen programba azon nyomban bele akarod vetni magad. Ne állj ellen a belső késztetésnek. A párkapcsolatodban valamilyen változásra számíthatsz.

Halak

Mondhatni be van táblázva mindkét napod, de ne feledkezz meg arról sem, hogy kellőképpen kipihend magad, mert ha a hétvégén is „túlhajtod” magad, akkor sosem tudsz rendesen feltöltődni. Egy délutáni szunyóka vagy egy kanapén töltött jövőtervezés sem rossz ötlet. Tölts egy kis időt azzal is, hogy az előtted álló nagyobb feladataidra programtervet készítesz. Egy letisztult képpel a szemed előtt, sokkal nyugodtabb leszel.

tudasfaja.com

loading...