Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp november 2-3. – 3 csillagjegy örülhet, 2 sírni fog, 1-et...

Hétvégi horoszkóp november 2-3. – 3 csillagjegy örülhet, 2 sírni fog, 1-et váratlan meglepetés ér, a többiek…

A Bikák és a Halak úgy érzik, hogy valami új tapasztalat felé kell nyitniuk, a Rákok és Ikrek pedig magas fokon izzó kreativitásukkal kell, hogy kezdjenek valamit. A Szüzek életében a romantika, a Nyilasokéban pedig az anyagiak fognak hangsúlyt kapni.

Lássuk, hogy mire számíthatnak az egyes csillagjegyek az előttünk álló hétvégén.

Kos

A Bakban lévő Hold negyedszögben lesz a születési bolygóiddal, emiatt pedig azt fogod érezni, hogy két irányba húznak egyszerre. Egyrészről a saját vágyaid, másrészről a szeretteid igényei és elvárásai, ami belső feszültséget fog kelteni benned. Először törődj egy kicsit magaddal, majd fordítsd a figyelmedet a környezetedre. Vasárnap a Hold a Vízöntőbe halad át, ami érezhetően könnyíteni fog a te lelkeden is.

Bika

Egy rakás égitest, köztük a Hold is a Bakban harmadfénybe kerül a születési bolygóiddal és ettől túláradó belső energiát fogsz megtapasztalni, mindamellett határozottan jó kedélyű leszel. Kedved támad felfedezni valamit, megnyitni az elmédet magasabb szintű tudás felé vagy elindulni kalandozni, túrázni. Ha vágyat érzel valami újdonság iránt, ne fogd vissza magad. A hernyóból sem lesz pillangó, amíg nem szabadul ki bábjából. Tárd ki szárnyaidat és repülj virágról virágra.

Ikrek

Uralkodó bolygód, a Merkúr kapcsolatban lesz a Vénusszal ezen a hétvégén, aminek köszönhetően lelki és fizikai jóllétedre nagyobb hangsúlyt fogsz fektetni. Hallgasd, hogy mit üzen a tested és az érzelmeid, majd ezen bölcsesség szerint lendülj akcióba. Kreativitásod és kommunikációs képességeid magas fokon izzanak. Fejezd ki magad, figyeld meg magad, most semmi nem csúszhat félre, ha így teszel.

Rák

Magabiztosságod erősödni fog ezen a hétvégén, amivel egyetemben a kreativitásod is magasabb fokon fog izzani. Vannak olyan projektek, amelyeket az elmúlt időszakban félredobtál, mondván, hogy nem annyira fontosak és másra kell fordítanod az idődet? Ha igen, akkor ez a hétvége tökéletes lesz arra, hogy ezekkel a tennivalókkal foglalkozz. Amint végeztél velük, élvezd a megérdemelt pihenést vagy menj el szórakozni.

Oroszlán

Egy rakás égitest a Skorpióban negyedszögben lesz a születési bolygóiddal és ez úgy fest, némi nyirkossággal lepi el a te üvöltő, tüzes energiádat. Arra ugyan nem elég, hogy eloltsa a lángokat, de némileg biztosan lehűti majd a légkört. Tekintve, hogy otthon, a családod körében töltöd a hétvégét, nem is baj, ha higgadtabb leszel, mint általában. Kerüld a drámázást és az érzelmi kilengéseket.

Szűz

A Holddal együtt több égitest a Bakban harmadfényben lesz születési bolygóiddal, ami a kreativitásra, szerelemre és romantikára vetít majd nagyobb fényt ezen a hétvégén. Szervezz egy randevús estét és élvezd vonzalmad tárgyának társaságát. Ha művészi hajlamaid vannak, foglald el magad valaminek az alkotásával. Nem kizárt, hogy az írásban találsz kikapcsolódást, ahol hagyhatod, hogy áramoljanak gondolataid.

Mérleg

A Bakban lévő Hold egyéb égitestekkel negyedfényben lesz a születési bolygóiddal, emiatt úgy érezheted, mintha titánok csapnának össze benned. Nagyon fontos, hogy megtaláld azt az egészséges módot, amellyel fel tudod szabadítani magadból a felgyülemlett stresszt vagy érzelmi feszültséget. Családi dráma kialakulása sem kizárt. Légy óvatos, ne vedd magadra senki megjegyzését, ne hagyd, hogy elragadjanak az indulatok.

Skorpió

Jól kifinomult intuíciós képességeid ezen a hétvégén még élesebbek lesznek. Kizárt, hogy bárki is átejthessen a palánkon vagy sikerre vigye nálad manipulatív próbálkozásait. A Bakban lévő Hold földelő energiával fog ellátni és fejleszti majd a kommunikációs képességeidet és meglátásaidat. Ha írásba kezdenél, érdekes dolgokat fedezhetsz fel magadról, de ha olvasni fogsz valamit, az is újfajta felismerésekhez vezethet téged.

Nyilas

A Hold aktiválni fogja a pénz szektorodat és anyagi biztonságodat erősíti majd. Ha most gondolkozol valamilyen üzletkötésen vagy szerződés aláíráson, szerencsés helyzetbe kerülhetsz. Ha hallgatsz belső megérzéseidre és bölcsen átgondolod a lehetőségeidet, siker lesz a jutalmad. Ha valamivel kapcsolatban nagy ellentmondást tapasztalsz, most van itt az idő, hogy változtass.

Bak

Egy rakás égitest, többek között a Hold is a jegyedben van, ami azt jelenti, hogy nem fogsz unatkozni az elkövetkező hétvégén. Körbevéve azokkal, akiket szeretsz, remekül fogod érezni magad, szórakoztató programokon vesztek majd részt. Körülnézel és rájössz, hogy mennyire szerencsés vagy, hogy mi mindenért hálás lehetsz az életedben. Legyen időd arra, hogy magaddal is foglalkozz és szeresd magad úgy, ahogy vagy.

Vízöntő

A Bakban lévő bolygók sora fogja aktiválni vágyaidat, ezért érdemes figyelmet szentelned a hétvégén annak, hogy miről álmodoztál mostanában. Minden, ami az elmédben felbukkan, fontos mondanivalót hordoz magában, még akkor is, ha jelenleg nem sok értelmét látod vagy lehetetlennek találod a megvalósítást. Kalandozz el a szimbólumok világában és egy teljesen új dimenzió fog megnyílni előtted. Vasárnap a Hold a jegyedbe költözik, amitől egyből feldobottabbá válsz majd.

Halak

A Bakban lévő Hold a baráti kapcsolataidat és társasági elkötelezettségeidet fogja középpontba helyezni. A Skorpióban egy sor bolygó fogja erősíteni a vágyadat valami új dolognak az elsajátítása iránt. Ne lepődj meg, ha idegen kultúrák, nyelvek iránt érdeklődsz. Ha ezen vágyaidat nem ignorálod, hanem teszel értük, a későbbiekben új kapuk fognak megnyílni előtted. Légy nyitott új zenei stílusokra, más nemzetek konyháira, művészetekre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...