Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp november 14.15. – Rossz hírek, tragédia, konfliktusok… Rád mi vár...

Hétvégi horoszkóp november 14.15. – Rossz hírek, tragédia, konfliktusok… Rád mi vár a következő 2 napban?

Ez a hétvége a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon. Ha van némi elintéznivalód, azokat okosan kalkuláld bele az idődbe, vagy napold el. Fontos, hogy ki tud pihenni a mögötted álló dolgos hetet.

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mivel számolhat ezen a hétvégén.

Kos

Végre eljött a hétvége. Már alig vártad, különösen az első hosszabb munkahét után. Nem voltál rest és keményen dolgoztál hétköznap, így nem is meglepő, hogy este beleveted magad az éjszakai életbe. A pezsgés, a társasági események azok, amik most a legjobban ki tudnak kapcsolni. Ha valaki szeretne közelebbről megismerni, ne utasítsd vissza, de az akaszkodókat nyugodtan küldd el melegebb éghajlatra. Neked sem kötelező mindenki lelkét ápolni.

Bika

Lehet, hogy nyugodt, semmittevős hétvégével számoltál, de az események teljesen átírják a terveidet. Egy utazás kerül kilátásba, ami elsőre nyűgösnek fog hangzani, ám rá fogsz jönni, hogy mennyire jó döntés volt igent mondani. Egy utazás ugyanis mindig tele van lehetőségekkel – új helyek, új ismeretségek, új tapasztalatok. Sosem tudhatod, hogy mit kamatoztathatsz majd a jövőben ezekből.

Ikrek

Bár lehet, hogy eléggé megerőltető volt, egészében mégis jó hetet tudhatsz magad mögött. Bármit is tervezz az elkövetkező hétvégére, te legyél az első számú a fontossági listádon. Élvezni fogod a kikapcsolódást, bármilyen programban is legyen részed. Megismerkedhetsz új emberekkel, akik közül többen is elnyerik majd a tetszésedet. Jót is fognak tenni neked ezek az új kapcsolatok, hiszen segítenek áthelyezni a hangsúlyt olyanokról, amelyek már nem szolgálnak téged.


Rák

Sok hétvégét töltöttél úgy az elmúlt időben, hogy mások lelkét ápoltad, másokat helyeztél a fókuszba, miközben magadra alig jutott időd. Jó lenne, ha végre azzal is foglalkoznál, hogy neked mi a jó, téged mi kapcsol ki és tölt fel. Mondd el a szeretteidnek, ha egy kis szünetre vágysz. Meg fogják érteni és találni fogtok egy mindenki számára megfelelő megoldást.

Oroszlán

Az elkövetkező hétvége egyáltalán nem lesz unalmas és neked még csak meg sem kell mozdulnod ahhoz, hogy jobbnál jobb programokon vehess részt. Annyian invitálnak meg ide-oda, hogy csak kapkodod majd a fejed. Ne feledd, olyanra bólints rá, amin őszintén, szívből veszel részt. Ki kell eresztened a gőzt és ez úgy nem fog menni, hogy kényszerből vigyorogsz egy olyan eseményen, ahol végig vissza kell fognod magad.

Szűz

Igazán kellemes és mondhatni eredményes hétvége elé nézel. Sok lezáratlan ügy van, amit szeretnél egyszer, s mindenkorra letudni. Ezekkel hatékonyan fogsz haladni előre. Olyannyira, hogy a hétvége második felében nyugodt szívvel fogsz majd hátradőlni és szó szerint semmit nem csinálni. Ilyen hétvégékre is szükség van időnként.

Mérleg

Olyan, mintha nem is egy dolgos munkahetet tudnál a hátad mögött. Egyszerűen tombol benned az energia és a környezeted csak tátott szájjal figyel téged. Fontos, hogy ne pörgesd túl magad, nehogy a következő hetet ne tudd jól bevenni. Ha nagyon nem tudsz mit kezdeni az energiáddal, azt fordítsd hasznos dolgokra. Látogass meg olyan rokonokat, barátokat, akikre soha nincs időd és segíts annak, aki támogatásra szorul.

Skorpió

Sokszínű hétvégére számíthatsz, számos lehetőséggel. Új helyek, új emberek, érdekes programok. Amit csak szeretnél, amitől csak jól érzed magad. A lényeg, hogy képes légy megtalálni az arany középutat az elintéznivalók és a szórakozás között. A házimunka, amit hétköznap hanyagolsz, ilyenkorra halmozódik fel és egyszer azt is el kell intézni. Oszd be okosan az idődet és nem lesz semmi gond.

Nyilas
Egy összességében kellemes hétvége áll előtted, amelyet csak egy-két fennakadás fog beárnyékolni. Számíthatsz némi összetűzésre a családod körében, amit higgadt hozzáállással könnyedén meg fogsz tudni oldani. Amit most nem sikerül letisztázni, annak hagyj egy kis időt és majd később térj vissza rá. Ne erőltesd, ami nem megy azonnal. A konfliktusokat leszámítva nagyon jól fogod érezni magad a családod vagy barátaid körében.

Bak

Egy érdekes csavarra számíthatsz az elkövetkező hétvégén. Váratlan, ám annál csábítóbb meghívásban lesz részed. Semmi okod visszautasítani és nem is lenne értelme, hiszen garantált, hogy nagyon jól fogod magad érezni, legyen szó kirándulásról vagy egy pörgős buliról. Ha egyedülálló vagy, akár az igazit is meglelheted ennek köszönhetően, amire már egy jó ideje vágysz is. Ha van párod, akkor egy fontos döntést hozhattok meg.

Vízöntő

Hiába akarod erőltetni ezen a hétvégén a munkát, nem fogsz sok sikerrel járni. Jobb, ha ezt még az elején tudatosítod magadban és nem is pazarolod az idődet arra, hogy olyasvalamivel próbáld lekötni magad, amit most a legkevésbé sem esik jól. Élvezd ki a szabadidődet, legyél olyanokkal, akiket szeretsz és csináld azt, ami tényleg ki tud kapcsolni. Erre valók a hétvégék. Majd hétköznap belehúzol a munkába.

Halak

Lehet, hogy úgy gondolod, ez a hétvége sem lesz jobb vagy rosszabb a többinél, ám tévedsz. Lesz egy-két meglepetésben részed. Mozdulj ki, bármilyen is legyen az időjárás – bár elvileg kimondottan jó lesz. Szerencsére sok programlehetőség létezik, csak választanod kell. Vasárnap egy olyan üzenetet fogsz kapni, amely jelentős hatással lesz a jövődre nézve. Anyagi és egyéb szempontból is pozitív változásokra számíthatsz.

tudasfaja.com

loading...