Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Asztrológusok szerint ezen jegyek között születik meg a legerősebb kapcsolat

Asztrológusok szerint ezen jegyek között születik meg a legerősebb kapcsolat

Hirdetés

Az asztrológia szerint a négy elem csillagjegyei közül egyesek kifejezetten passzolnak, míg mások éppen ellenkezőleg, nem képesek jó párost alkotni. Példának okáért a Föld jegyek jól kijönnek a szintén Föld jegyűekkel és jól illenek a Víz jegyekhez. A Tűz jegyek jól megértik egymást és a Levegő jegyekkel is remek kettőst tudnak alkotni.

 

Hirdetés

Akik jellemzően nem passzolnak össze, a Föld és Levegő, Víz és Tűz, Levegő és Víz, Föld és Tűz. Ám tudjuk, hogy nem mindig az eszünkre hallgatunk párválasztás során, hanem hagyjuk, hogy elragadjon minket a szenvedély.

Ilyenkor szoktak a következő párosok születni, akik között a kapcsolat cseppet sem felhőtlen, ám a vonzalom annál erősebb!

1 – KOS & SKORPIÓ

Ezeknek a jegyeknek jellemzően nagyon tüzes a szerelmi viszonyuk. Mindkettejük a Mars uralma alatt áll és a szenvedély az alapja az erős köteléküknek. Érdemes felkészülniük az aktív ágyjelenetek mellett a lobbanékony kommunikációra is. Nehezen válnak el egymástól, ám ha ez megtörténik, a Kos szinte azonnal egy másik kapcsolatba veti bele magát vigaszképpen.


2 – MÉRLEG & HALAK

Amikor az álmodozó Halak és az idealista Mérleg találkozik, akkor kezdetét veszi egy képzelet gazdag regény. Abbéli vágyuk, hogy elszökjenek együtt a valóság elől, egy olyan idilli leplet képez, amellyel egy időre a közöttük lévő problémákat is le tudják takarni. Mindketten szentimentális gesztusokkal próbálják boldoggá tenni a másikat.

3 – OROSZLÁN & BIKA

Egy élettel teli és érzelmes kapcsolat alakul ki közöttük. Ők alkotják azt a párost, akik mindenkit ingerelnek a nyilvánosságban, mivel nem kendőzik egymást iránti érzelmeiket. Az Oroszlán figyelmet és elismerést, a Bika egyszerűen csak kényelmet kíván. Amikor probléma merül fel kettejük között, egyikőjük sem hajlandó a hibás szerepébe helyezkedni. Mind a ketten makacsak és úgy akarják intézni a dolgokat, ahogyan az nekik tetszik.


4 – NYILAS & SZŰZ

Ez a két jegy ellensúlyozza egymást, ugyanakkor egyszerre képesek az őrületbe kergetni a másikat. A Nyilas laza természet, aki szeret új ismeretségeket kötni, új helyeket felfedezni. A Szűz visszafogott és hajlamos mindenkit analizálni a környezetében, cseppet sem spontán.

5 – BAK & VÍZÖNTŐ

Mind a két jegy a Szaturnusz uralma alatt van, ezért erős kötelék alakulhat ki közöttük, ugyanakkor a Bak a hagyományok és szabályok tisztelője, aki másoktól is hasonló hozzáállást vár el. A Vízöntő ezzel szemben lázadó, ki nem állhatja a korlátokat, amelyeket rendre próbál áthágni.


6 – RÁK & IKREK

A Rák hajlamos a hangulatingadozásokra és a teljes boldogság állapotából rövid idő alatt a mély depresszióba képes zuhanni. Az Ikrek kifejezetten gondtalan, ám a legkisebb kihívás hatására is hatalmasat tud változni. Kapcsolatuk a szenvedély mellet nehézkesen alakul, hiszen mindkettejük kiszámíthatatlan és egyikük sem képes kifejezni az érzelmeit.

7 – VÍZÖNTŐ & SKORPIÓ

Mindketten szeretik megízlelni a tiltott gyümölcsöket és olyan témákról beszélgetni, amelyeket mások kényelmetlennek találnak. Nagy érdeklődést váltanak ki egymásból és emiatt képesek éjszakákat átbeszélgetni. Emellett mind a ketten hajthatatlanok, ha egy probléma üti fel a fejét kettejük között. A Vízöntő eléggé arrogáns tud lenni, ha valaki nem osztja a véleményét, a Skorpió pedig nem állhatja, ha más leereszkedően beszél vele.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés