Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp január 18.-19. – Életed legszebb hétvégéje lesz, de van egy...

Hétvégi horoszkóp január 18.-19. – Életed legszebb hétvégéje lesz, de van egy kis bökkenő!

Ez a hétvége lelki történésekben lesz a legmozgalmasabb. A Bikák, Rákok, Vízöntők és Halak most igyekeznek rendet tenni a bensőjükben, amire időről időre szükség is van. Az Ikrek és Nyilasok azért fizikailag is tevékenyebben fogják tölteni ezt a két napot.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz a következő hétvége.

Kos

Talán nagyobb igényük lesz a szeretteidnek veled lenni ezen a hétvégén és hangot is adhatnak neki, mennyire csak magaddal foglalkozol a szabadidődben. Gondold végig, hogy tényleg ez-e a helyzet és nem csak arról van szó, hogy pár órára kikapcsolsz egyedül. A kettő között különbség van. Nem kell mindent helyeselned és lelkifurdalást érezned, ha nincs alapja.

Bika

Kissé nehezen fog indulni számodra ez a hétvége. Egy lelki teher nyomja a szívedet, amit még a legközelebbi hozzátartozóidnak is csak vonakodva vagy hajlandó elmondani. Tartsd észben, hogy egyedül megbirkózni ezekkel a dolgokkal szinte lehetetlen. Legalább egy bizalmasoddal oszd meg és képes leszel megküzdeni vele. Ha ezen túl leszel, a vasárnap már nyugodalmasan telhet.

Ikrek

Szombaton legszívesebben csak hátradőlnél teljesen ellazulva, kipihenve az előző hetet, de van némi feladatod a ház körül, amiket tovább már nem halaszthatsz. Ezeket tudd le még aznap és vasárnap már a szórakozásé lehet a főszerep. Menj el valahová a barátokkal, szervezzetek valami jó kis programot, ahol teljesen kikapcsolhatjátok az agyatokat.

Rák

Talán nem túl mozgalmasan, de mindenképpen örömben fog telni a hétvége. Lelki dolgaid rendezgetése közben keresgélni kezdesz a neten, hogy jó vásárt csinálhass. Egy rég áhított szerzeményre bukkanhatsz rá. Egy kis sétát sem fogsz megvetni, hogy átszellőztesd magad, de alapvetően ez egy befelé fordulós, nyugodt két nap lesz. Figyeld a telefonod, mert jó hírt fogsz kapni valakitől.

Oroszlán

Ne húzd fel magad, ha valaki át akarja írni a hétvégédet. Lehet, hogy szerveztél magadnak valamilyen programot, de arról nem tájékoztattál senkit, ami ebben az esetben hiba volt. A kisujjukból nem tudják kirázni, hogy te mit tervezel csinálni és csak veled szerettek volna lenni. Ezért senkit nem lehet hibáztatni. Tanulj az esetből és legközelebb légy előrelátóbb.

Szűz

Ez a hétvége nem a nyugodalmas pihenésről fog szólni, sokkal inkább a társasági életről, amiből kijut majd bőven. Öröm, nevetés, móka. Annyira jól fogod magad érezni, hogy arra vágysz, bárcsak több ilyen lenne az életedben. Nos, ez rajtad is múlik. Szánj időt a barátokra és a családtagokra is. Jól fog esni, hogy újabb élményekkel gazdagodhattok közösen.

Mérleg

Nem kizárt, hogy valaki bosszúságot fog okozni neked ezen a hétvégén. A dolog alakulása a továbbiakban csakis rajtad múlik. Ha lobbanékonyan reagálsz, csak tovább szítod a tüzet és annak semmi értelme. Maradj higgadt, sőt az is egy megoldás, ha semmit nem teszel. Lehet, hogy ennek hatására a másik fog bepöccenni, de az már nem a te ügyed. A hétvége többi része ettől függetlenül kellemes és pihenős lesz.

Skorpió

Nem fogsz túlpörögni ezen a hétvégén, az biztos. Olyan munkahét áll mögötted, ami után egyáltalán nem is meglepő. A házimunka nem halad és lényegében csak feküdnél és relaxálnál. Ne érezd magad rosszul emiatt. Nem kell állandóan túlhajtani magad. A hétvégét arra találták ki, hogy megpihenhessünk. Használd ki. Ha vasárnapra több erőd lesz, akkor egy családi kis kirándulás is beleférhet.

Nyilas

Feladatokban bővelkedő hétvége lesz a mostani, de nem érzed majd megterhelőnek, mert a hosszú távú céljaiddal lesz kapcsolatos. Vasárnap ráadásul összeülsz egy baráttal vagy kollégával, akivel valamilyen jövedelmezőnek tűnő ötleten agyalgattok majd, sőt lehet, hogy egyes gyakorlati részleteket ki is próbáltok. Csak így tovább!

Bak

A hétvégén váratlan vendégek toppanhatnak be hozzád, amivel hirtelen nem is tudod, hogy mit kezdj. Egyetlen gondod van, hogy nem tudtál felkészülni az érkezésére/érkezésükre sem fizikailag, sem lelkileg és te pont olyan vagy, aki azt szereti, ha minden flottul megy. Később azért sikerül ellazulnod és igazán jól fogod magad érezni. Jókat nevettek és beszélgettek és biztosítani fognak, hogy amire szükségük van, abban nem szenvednek hiányt.

Vízöntő

A legfontosabb számodra most az, hogy rendszerezni tudd magadban a gondolataidat. Ide-oda cikáztak az elmúlt héten és szeretnél elérni végre egy belső harmóniát. Persze, sok dolog történt a közelmúltban veled és érthető, hogy egy kissé zavarodott vagy. Gondold át, hogy mi történt eddig és te ez idő alatt hogyan változtál, fejlődtél. Örülj a sikereidnek és jó irányban történő formálódásodnak.

Halak

Hajlamos vagy régi sérelmeket feleleveníteni magadban olyan szinten, hogy az rossz érzést keltsen benned. Ennek persze semmi értelme, de legtöbbször nem tudsz tenni ellene. A megbántódásodat talán a párod okozta, de már megbocsátottál neki és tovább léptél. Minek hatására haladsz visszafelé az időben? Ha valaki, hát te tudod csak igazán, hogy ez nagyon káros. Ülj le, beszéld át vele a dolgot és nyugodj meg. Az már a múlt, tarts a jövő felé.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...