Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp december 28.-29.- Az év utolsó hétvégéje sok meglepetést tartogat neked...

Hétvégi horoszkóp december 28.-29.- Az év utolsó hétvégéje sok meglepetést tartogat neked is!

Bármennyire is hihetetlen, elérkeztünk 2019 utolsó hétvégéjéhez, hamarosan átlépünk 2020-ba, ami sok ember életében hoz majd hatalmas változásokat.

Kos

A karácsonyi sürgés-forgás és az ünnepi kötelező körök eléggé kivettek az energiádból. A két ünnep közti időszak pedig szintén nem a pihenésről szól nálad, hiszen újabb feladatokat igyekszel megoldani. Nem hagysz magadnak egy szusszanásnyi időt sem. Lassíts le egy kicsit hétvégén és hangolódj a szilveszterre. Engedd el a stresszt és a görcsös akarást. Az újév majd téged is megújít.

Bika

Valamiért furán hat rád ez az év vége hangulat. Nem is tudod eldönteni igazán, hogy fáradt vagy, vagy csak egyszerűen rossz érzés tölt el. Tudod, hogy az újév új lehetőségeket szimbolizál, de valahogy kényelmetlenül érint a lezárás. Ne csüggedj, a rosszkedv nem marad veled végig. Szombatról vasárnap felé haladva egyre jobban leszel és kezdesz majd hangolódni az ünneplésre.

Ikrek

Bár egészen jól indul a hétvégéd, egy szombaton kikerekedő vita megzavarhatja a jókedvedet. Lehet, hogy téged közvetlenül nem is érint a dolog, ami miatt az egész indul, mégis belekeveredsz. Kényelmetlen lesz a szituáció, mert egyik fél pártjára sem akarsz állni, sőt legszívesebben jól megmondanád a magadét, hogy végre vegyék észre magukat. Inkább vond ki magad, amilyen hamar csak lehet.

Rák

Ezen a hétvégén a megszokottól jóval lobbanékonyabb leszel, és könnyen ki lehet majd billenteni az egyensúlyodból, ilyen állapotban pedig a rosszakaróid is kifoghatnak rajtad. Szedd össze magad és találj vissza igazi Rák énedhez, aki bölcsen és megfontoltan tud dönteni és cselekedni. Az újévet már így köszöntsd.

Oroszlán

A szeretteid igényelni fogják az idődet és az energiádat az év utolsó hétvégéjén, aminek túlzottan nem fogsz örülni, ennek ellenére segítő kezet nyújtasz majd. Okkal fordulnak hozzád, így próbáld meg ezt inkább abból a szemszögből nézni, hogy mennyire értékelnek téged, mint embert. Tudod, hogy a megfelelő kommunikáció sokat számít minden egyes helyzetben.

Szűz

Ezen a hétvégén annyi dolgod lesz, hogy elengedd az összes kötelezettségedet és a szilveszterre hangolódj. Az egész évet szorgalmasan végig dolgoztad, így ha valaki megérdemli, hogy végre egy nagyot bulizzon és ünnepeljen, az te vagy. Ha vendégvárást tervezel, azt se vedd túl szigorúan. Készülj, de vidáman, játszva, és ha valamit nem sikerül megvalósítani, hát ne aggódj miatta.

Mérleg

Az újév köszöntése előtt még lesz egy kellemetlen pillanatod az egyik barátoddal vagy rokonoddal. Ez a személy olyan jelzővel illet téged, amelyet egyáltalán nem érdemelsz meg és tudod jól, hogy csak az ő rossz hangulata váltja ki ezt az egészet. Ennek ellenére nem esik jól és ez teljesen érthető, viszont a visszavágás nem a te stílusod és nem is lenne célravezető. Hagyd figyelmen kívül a dolgot és a szilveszteri ünneplésre koncentrálj inkább.

Skorpió

Tudod jól, hogy a szilvesztered nyüzsgő és zajos lesz, így egy cseppet sem bánod, hogy hétvégén erre fel tudsz készülni fizikailag. Egy utolsó szusszanás, készülődés, hangolódás. Pihenj eleget, vess számot az óévvel és döntsd el például azt is, hogy milyen ruhában mész majd bulizni. Ha előre letisztázod a dolgokat, aznap már csak szórakoznod kell. Ugye, milyen jól hangzik?

Ez a hétvége nem lesz unalmas és tétlen számodra, hiszen nem elég, hogy neked is ezer dolgod akad egyszerre, még a szeretteid is megtalálnak téged és segítségért kiáltanak feléd. Persze, mindenkit nagyon szeretsz, de próbálj meg közös nevezőre jutni velük és csak annyit vállalni, amit elbírsz, hiszen a te feladataidat senki nem fogja elintézni helyetted. Kommunikálj nyíltan.

Bak

Valóban meghitt és békés karácsonyban volt részed: Nem rohantál és nem is rohansz sehová, mindennek hagysz időt és még néhány fontos feladatot is el tudtál végezni. Azt kívánod, bárcsak minden ünneped ilyen simán menne. Ez egyáltalán nem lehetetlen, csak őrizd meg ezt a hozzáállást. A szilveszteri készülődésben már csak annyi a dolgod, hogy továbbra is ilyen ügyesen szervezd a teendőket és ne terheld le magad feleslegesen.

Vízöntő

Ezen a hétvégén a szerencse kegyeltje leszel és bármilyen csodás dolog megtörténhet veled, ezért jó, ha nyitva tarod a szemed és mindenre kellő figyelmet fordítasz a környezetedben. Légy együtt a családdal és a barátokkal és ne akard magad munkával terhelni. Ússz az árral, élvezz ki minden percet és olyasmikkel foglalkozz, amelyek jól esnek. Jó hangulatban táncolj át az új esztendőbe.

Halak

Ez a hétvége békességben telik számodra egy alapos számvetéssel a 2018-as évre nézve. Gondold át, hogy mi mindent sikerült elérned ebben az esztendőben. Mi az, amit terveztél és mi az, ami ebből össze is jött? Ha valami nem sikerült, annak mi volt vagy lehetett az oka? Vannak-e olyan berögződések, amelyeket úgy érzed, hogy érdemes lenne elhagynod? Tisztázd le a képet és 2019-ben munkálkodj ezeken a dolgokon. Alapjában véve egy igazán jó évet zártál, legyen a következő még ennél is jobb!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...