Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp augusztus 3-4. – Kosok, Ikrek, Nyilasok, Skorpiók, Halak legyetek óvatosak!

Hétvégi horoszkóp augusztus 3-4. – Kosok, Ikrek, Nyilasok, Skorpiók, Halak legyetek óvatosak!

A Kosok jobb, ha odafigyelnek a költekezésre, az Ikrek pedig elengedik az aggodalmaskodás terhét. A Nyilasoknak érdemes lesz az egészségükkel törődni, a Skorpiók pezsegnek, a Halak pedig példaértékű pozitivitásról tesznek tanúbizonyságot.

Lássuk, hogy mit hoz a csillagjegyek számára az előttünk álló hétvége!

Kos

A legfontosabb üzenet számodra a hétvégére, hogy ne szórd a pénzedet meggondolatlanul. Ne feledd, nem csak azok a dolgok tehetnek boldoggá, amelyekre pénzt kell költeni. Számos olyan programot választhatsz, amelyhez egy fillér sem szükségeltetik. Ha egy ilyen tevékenység mellett teszed le a voksodat, rájöhetsz, hogy sokkal jobban fogod magad érezni. Keress például egy szabad strandot a családdal és vigyetek szendvicseket vagy menjetek bicaj túrára a barátokkal. Ha valami ellenállhatatlan dolgon akad meg a szemed egy boltban, gondold át, valóban szükséged van-e rá.

Bika

Nagyon energikus, derűs és pozitív lesz ez a hétvége. Alapvetően egy kiszámítható személyiség vagy, ám most mindenkit meg fogsz lepni az újszerű és kreatív ötleteiddel, az életigenléseddel és azzal, hogy mindenki számára lesz egy jó szavad vagy egy remek javaslatod. Úgy érzed, szinte a semmiből áramlik feléd az inspiráció és nem csak saját magadnak kedvezel az elképzeléseiddel, hanem másoknak is. Találj ki mindenképpen valamilyen szabadtéri programot, amelynek során találkozhatsz új emberekkel.

Ikrek

Meglepetésekkel teli lesz ez a hétvége, legyen szó pozitív vagy negatív dolgokról. Észreveszed, hogy egyre több új ismeretséget szerzel magadnak, miközben a régiek mintha kezdenének elkopni az életedből. Ne rágódj semmin, mindent fogadj el úgy, ahogy van. Az események folyásának is megvan a maga rendje, amelybe persze neked is van beleszólásod, de oka van, hogy mennyi energiát teszel bele. Egy régi talányról is lehullhat a lepel, amely felszabadítólag fog hatni rád, még ha nem is túl üdvös, amit meg fogsz tudni. Az üzeneted: ne agyalj annyit, élvezd a jelent!

Rák

Használd ki ezt a hétvégédet egy olyan programra, olyan tervre, olyan tevékenységre, amely már régóta piszkálta a fantáziádat, de még soha nem volt bátorságod vagy időd belevágni. Nyugodtan szakíts a megszokásokkal, hiszen a rutin aligha hozhat új dolgokat az életedbe. Mi a helyzet a környezeteddel? Sok olyan dolog, gondolat és ember vesz körül, amely csak fokozza a zűrzavart az életedben? Szabadulj meg a feleslegtől, egyszerűsítsd le az életed. Sokkal könnyebbnek és szabadabbnak fogod érezni magad utána.

Oroszlán

Ez a hétvége nem a csend és a nyugalom jegyében fog telni, de  talán nem is baj. Jót fog tenni, ha körülveszed magad másokkal. A kimozdulás most remek hatással lesz rád, hiszen több új embert is megismerhetsz, új barátokra tehetsz szert. Könnyen megnyílsz majd mások előtt, amely nem lesz megterhelő nekik, hiszen nem zúdítod rá minden gondodat, gondolatodat másokra, viszont egy teljesen újfajta perspektívát ismerhetsz meg ezáltal. Ahány ember, annyi vélemény lehet. Ha valami aggodalommal tölt el, beszélj róla a bizalmasodnak és együtt talán többre juttok.

Szűz

A határozottságod és a dominanciád fogja uralni ezt a hétvégét. Ha kitalálsz valamit, azt most tűzön-vízen át fogod vinni és ez ellen senki nem fog tiltakozni a környezetedben, sőt, nagyon is szimpatikussá válsz mások szemében. Egy dologra figyelj, a rámenősséged ne csapjon át arroganciába és ne légy erőszakos senkivel. Szép szóval, higgadtan is sokat elérhetsz, csak használd a meggyőzőerődet.

Mérleg

A hétköznapok terhe végre lehull a válladról és belevetheted magad két nap gondtalan pihenésbe. Kár továbbra is azon bosszankodni, hogy mi történt eddig a héten. Attól jobb nem lesz, csak rosszabb, hiszen a kedélyállapotodat rontod el vele, nem igaz? Szervezd olyanra a hétvégédet, amilyenre csak szeretnéd és töltődj fel. Ha úgy érzed, hogy van még benned feszültség, azt valamilyen fizikai aktivitással vezesd le és ne egy vita kirobbantásával. Sportolj, kirándulj, takaríts, szabadulj meg felesleges dolgoktól. Ez a két nap szuperül alakulhat, de ez csakis tőled függ.

Skorpió

Igazán pezsdítő, mozgalmas lesz a hétvége, ráadásul olyannyira, hogy az még téged is meg fog lepni. Bármi is történjen, abból csakis a pozitív hatás ragad majd rád. Mindennek meg fogod látni a napos oldalát, sőt, talán csak azt egyedül. Új emberekkel ismerkedhetsz meg és olyanokkal töltheted az időd nagy részét, akikkel élvezet lesz beszélgetni, gondolatokat cserélni. Az sem kizárt, hogy régi barátokkal futsz össze, amely csak hab lesz a tortán. Alapvetően örömteli lesz ez a két nap és lehet, hogy egy új szerelem is a képbe kerül.

Nyilas

A hétvége üzenete: törődj az egészségeddel. Miket eszel? Mennyit mozogsz? Hogyan érzed magad a bőrödben? Válaszold meg ezeket a kérdéseket és változtass, ha szükségesnek találod. Ha te nem teszel semmit magadért, akkor senki nem fog. Légy a legjobb barátja a testednek. Ne vállalj most semmilyen munkát, extra elfoglaltságot. Inkább pihenj, lazíts, mozgasd át magad, figyelj egy kicsit befelé is. Ne hagyd, hogy bárki felhúzzon, a felesleges apróságokat ignoráld, csakis a lényeg lebegjen a szemed előtt.

Bak

Bár lehet, hogy most még nem úgy érzed, de tele leszel energiával ezen a hétvégén, amit érdemes kihasználni. Természetesen pihenni is kell néha, de emellett szerepeljen aktív kikapcsolódás is. Mit szeretsz csinálni a legjobban? Szánj rá időt. Kikkel szeretsz együtt lenni a legjobban? Keresd a társaságukat. Sok dolog beleférhet egy hétvégébe és neked most sikerülhet is ezt megtervezned és összehoznod. A barátokra és a családra is jut idő, ha ügyesen szervezkedsz. Csak annyit mondhatunk még, hogy jó szórakozást!

Vízöntő

Talán nem ez lesz életed legpozitívabb hétvégéje, de nem szabad elkeseredned, csupán egy kis átgondolás szükséges. A belső feszültség gyakran eluralkodhat rajtad, amely mellett úgy érzed majd, hogy a világ is ellened munkálkodik, de ez sokkal inkább a tudatállapotod kivetülésének eredménye lesz majd. Egy ideje sok mindent feláldoztál egy bizonyos cél érdekében, amelynek hamarosan meglesz az eredménye. Ideje, hogy számot vess magaddal és újra priorizálj. A család és a barátok is hiányolnak.

Halak

Rég voltál már ennyire pozitív és úgy érzed, hogy igazán semmi nem tud kilendíteni ebből az optimista állapotból. A jövőt szépnek látod magad előtt és jobbnál jobb gondolatok tolulnak az elmédbe ezzel kapcsolatban. A kisugárzásod is remek ezáltal és mindenki szívesen tölt időt a társaságodban. A jó kedvedből másokra is ragad, emellett pedig hasznos tanácsokkal is tudsz szolgálni gyakorlatilag mindenkinek. Ez az az állapot, ahová mindig is vágysz és vissza is kell találnod, bármit hozzon az élet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...