Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp szeptember 19.-25. – Szeptember második fele alaposan felkavarja mindenki életét!

Heti horoszkóp szeptember 19.-25. – Szeptember második fele alaposan felkavarja mindenki életét!

A Kosok energiája takaréklángon fog égni, ellenben a Bikák belehúznak a munkába. A Rákok fókusza a családra helyeződik, az Ikrek és az Oroszlánok mozgalmasabb napokra számíthatnak.

 

Lássuk, hogy az elkövetkező hétre mit ígérnek nekünk a csillagok!

Kos

Egy évben egyszer fordul elő az, hogy a Nap a lehető legtávolabb helyezkedik el a jegyedtől és ez most van. Ilyenkor ne lepődj meg, ha teljesen kimerültnek érzed magad és add meg a szervezetednek, amit kíván, azaz több alvást, pihenést. Mindemellett a Nap elhelyezkedése miatt sokkal objektívebben fogod látni a személyes kapcsolataidat, különösen a párkapcsolatodat. Az elkövetkező időszakban pedig nagyon sok érdekes és fontos dolgot fogsz megérteni magaddal kapcsolatban a gyengeségeidet és erősségeidet illetően is.

Bika
Tűrd fel az ingujjadat, mert mostantól keményen dolgozó üzemmódba fogsz kapcsolni. Magas mércét fogsz felállítani magad elé, hatékonyan és produktívan végzed majd a feladataidat. Ideje, hogy elkezdd felülvizsgálni, hogyan tudod jól menedzselni az életedet, milyen kötelezettségekkel, felelősséggel jár mindez. Ironikus, de nem kizárt, hogy szükséged lesz némi módosításra, hiszen valakinek tervei vannak veled. Ez a személy szeretné, hogy megtégy neki bizonyos dolgokat, tehát a saját beosztásod mellett az övével is egyezned kell.

Ikrek

A Nap egy Levegő társad jegyében lesz, amely megadja számodra azt a magabiztosságot, hogy kifejezd magad pontosan úgy, ahogy vagy. Azt fogod tenni, amihez kedved szottyan. Természetesen kedved támad kiszabadulni és jól érezni magad, könnyednek és szabadnak fogod érezni magad. Baráti összejövetelek, kirándulások, nagyszabású partik, valójában bármilyen esemény örömteli lesz számodra. A romantika virágzani fog a közeledben, hiszen a párkapcsolatokhoz sokkal játékosabban és könnyedebben tudsz viszonyulni.


Rák

Nagyon sok dolog zajlik otthon, a családban és a magánéletedben. Az elkövetkező héten mindent  kövess el azért, hogy begubózhass otthon a családod körében. Sok Ráknak lesz kedve otthoni csináld magad ötleteket megvalósítani, dekorálni. Szerencsére ehhez a Mars megadja a szükséges energiát. Egyesek közületek a szülőjükkel fognak belegabalyodni valamibe. Ez a hét tényleg a családról kell, hogy szóljon és arról, hogy megteremtsd azt a közeget a szeretteid és közted, amire vágysz.

Oroszlán

Élvezni fogod az elkövetkező heted, hiszen a Nap, a Merkúr és a Vénusz tökéletesen helyezkedik el, hogy a szolgálatodba álljon. A tempó felgyorsul, sűrű lesz a beosztásod, előfordulhatnak rövid utazások, találkozók és nagyobb beszélgetések rokonokkal, szomszédokkal. Erős vágyat érzel arra, hogy másokkal megoszd, mi zajlik most a lelkedben. Új emberekkel találkozhatsz, új közösségekbe integrálódhatsz. Ez nem egy nyugis, lazítós hét lesz. Tudasd valakivel, akivel ritkán szoktad, hogy mennyire szereted.

Szűz
A fókuszod a bevételeden, ingó és ingatlan tulajdonodon lesz. Nézd át alaposan, hogy mi minden van a birtokodban. Szolgál téged a vagyonod vagy éppen adósságot hoz a fejedre? Talán benned lesz a vágy, hogy dicsekedj valakinek, mivel sokkal hanyagabbul költekezel, mint máskor. Szerencsére remek pénzkereseti ötletek fognak kiugrani a fejedből, ráadásul a Vénusz is pénzt fog vonzani hozzád, ezzel együtt pedig arra bátorít majd, hogy szép dolgokat vásárolj szeretteidnek.

Mérleg

Minden rólad fog szólni, hiszen 4 héten keresztül a Nap a te jegyedben van. A Merkúr és a Vénusz is az idő nagy részében ott lesz, karöltve hamarosan a Marssal. Emiatt tele leszel energiával, jól fogsz tudni koncentrálni és tettre kész leszel. Itt az idő, hogy feltöltsd az elemeidet az év hátralévő részére. Erős vágyat érzel, hogy megmutasd magad a világnak, hát szabadulj ki, utazz és bátran oszd meg másokkal a látásmódodat. Mivel eléggé barátkozós típus vagy, ez jól fog menni neked.

Skorpió

Az univerzumtól vegyes üzeneteket fogsz kapni, hiszen nemsokára a te születésnapod következik és egy rakás bolygó készül rá, hogy a jegyedbe lépjen. Ennek hatására neked is most ildomos a színfalak mögött tevékenykedni és a saját feladataidra koncentrálni. Ám a Mars mégsem bujkál annyira és aktivitásra ösztökél, különösképpen csoportos sportolásra. Talán ez esik majd nehezedre, hogy a visszavonulást és a szocializálódást egyensúlyban tartsd.


Nyilas

Egy népszerű időszak következik számodra, ahol élvezni fogod a barátok, kollégák, klubok összejöveteleit. Ez egy nagyszerű időszak lesz arra, hogy elgondolkozz azon, milyen elvárásaid vannak az életeddel kapcsolatban és milyen célokat szeretnél még véghez vinni az év végéig. Először is győződj meg róla, hogy egy célod valóban a tiéd és nem valaki más hatására fektetsz bele energiát. Nem szabad hagynod, hogy bárki az életedben olyan mértékben befolyásoljon, hogy végeredményben már azt vedd észre, hogy nem is magadért cselekszel igazán.

Bak

Sok aktivitás lesz tapasztalható a jegyedben, ami miatt a környezetedben sokan fel fognak figyelni rád, és szerencsére csodálattal figyelnek majd, még akkor is, ha semmi különlegeset nem teszel le az asztalra. Érdemes kihasználnod ezt a népszerűséget a javadra, hiszen a feljebbvalóid is sokkal nagyobb lelkesedéssel tesznek meg érted olyasmit, amire vágysz. Az időzítés sokat számít. Még egy romantikus kapcsolat is bimbózásnak indulhat. Amennyire odáig lesznek érted az emberek, ez nem is meglepő.

Vízöntő
A következő héten sok mindent megteszel azért, hogy a világlátásodat szélesítsd, többet tapasztalj az eddigieknél. Ha tudsz, utazz el, a saját érdekedben. Ha ezt nem teheted meg, akkor fedezd fel a világot tanulás által. Iratkozz fel egy tanfolyamra, olvass könyveket, nézz filmeket, beszélgess más kultúrából származó emberekkel. Egyesek közületek egy új szerelmet is megismerhetnek olyasvalaki személyében, aki az eddigiektől sokban eltér. Nagyszerű az időszak arra, hogy kiállításra menj, vagy olyan helyekre utazz el, ahol a kreatív tehetségek alkotásait megszemlélheted.

Halak
Az élet egy sokkal intenzívebb módba kapcsol át az elkövetkezőkben. A lazulás szó, mint olyan, egy időre kitörlődik a szótáradból és minden számítani fog, ami veled történik. Jobb lesz, ha finomítod a hozzáállásodat a barátokhoz, családtagokhoz, hiszen a Mars a jegyeddel szemben lesz, és könnyen fel fogod húzni magad a többiek miatt, akik a közeledbe kerülnek. Ez szerencsére októberre el fog múlni. Mindemellett a romantikus kapcsolatod nagyon szenvedélyes lesz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...