Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp november 11.-17. – Ármánykodás, rengeteg pletyka, megcsalás, adósság… rád mi...

Heti horoszkóp november 11.-17. – Ármánykodás, rengeteg pletyka, megcsalás, adósság… rád mi vár a héten?

A csillagjegyek számára a heti horoszkóp izgalmas dolgokat mutat, mindenkinek más-más részén az életnek. Keresd meg a te jegyed és olvasd el neked mit üzennek a csillagok a következő napokra!

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér a következő hét.

Kos

Koncentrálj és tudj meg fontos információkat a hét elején. Ennek köszönhetően ki tudod majd védeni azt a személyt, aki ki szeretne cselezni téged. Egy utolsó pillanatban meghozott változtatás a tervben mindenkit szó nélkül fog hagyni. Valaki a hét közepén a segítségedre siet. Légy óvatos a pénzzel kapcsolatban a hét vége felé. A közös kockázatvállalásnak szilárd tényeken kell alapulnia. Ne gondold, hogy muszáj fizetned valaki helyett, ha nem akarod.

Bika

Változtass egy jobb eredmény érdekében. Sokat elérhetsz, ha tudod, hogy pontosan mit akarsz, ebben pedig a tapasztalatod és a szakértelmed sokat fog jelenteni. Válaszd a minőséget a mennyiség helyett. Valaki olyan információt fog szivárogtatni, ami rossz helyzetbe hozhat téged és megtorpedózza a célod elérését. Ha túl sokat megosztasz másokkal vagy hencegsz, valaki ki fogja használni.

Ikrek

Vedd kezedbe a dolgokat és intézz el minden halaszthatatlan ügyet a munkában és otthon is. Ha valamit kihagysz, akkor meg fogják kérdőjelezni a hozzáértésedet. Ha professzionálisan végzed a dolgodat, azzal megszerezheted egy olyan személy elismerését, aki a távolból figyel téged. Teljesítsd az elvárásokat, nagy jutalmat kapsz majd érte. Valaki érzelmi taktikát fog alkalmazni nálad, hogy kihasználhasson.

Rák

Hagyatkozz a képzelőerődre és az eredetiségedre, hogy jól végezhesd a dolgodat. Az éleslátásodat nagyra fogják értékelni és a segítség, amit felajánlasz, egyszerűbbé teszi a helyzetedet. A hét közepén óvatosan kezeld az érzelmi ügyeket. Ha változtatsz azon, hogy hogyan viselkedj valakivel vagy hagyod, hogy azt tegye, ami neki jól esik, azzal magadnak is nagyobb szabadságot fogsz elnyerni. Kezdd el megvalósítani a terveidet. Egy rövidebb utazás vagy egy tervezett eseményen való részvétel további kapukat nyithat meg előtted.

Oroszlán

Szólalj fel, ha változást szeretnél elérni a hét elején. Vizsgáld meg a lehetőségeidet, a költségeket és azt, hogy kik lehetnek segítségedre és egy olyan ötlettel állhatsz elő, ami mindenkinek a hasznára lesz. A hét közepén ülj össze valakivel, akivel szeretsz időt tölteni, igazi inspiráció lesz számodra. A személyes fejlődésed ígéretesnek tűnik. Képes leszel kiszűrni, hogy ki az, aki őszinte veled és ki nem.

Szűz

Sokkal több dolog áll rendelkezésedre, mint gondolnád, így nem érdemes azon agyalni, hogy mire vagy képes. Valaki alá fogja becsülni a képességeidet vagy az ötleteidet, de tudd, hogy ez csupán féltékenység miatt lesz. A munkára és a kötelezettségekre fókuszálj. Ne hagyd, hogy egy otthoni probléma lehúzzon és erőtlenné tegyen. A személyes kapcsolataidhoz való hozzáállásod megváltoztatása segít fejlődést kiváltani. Érzelmi ügyek kerülnek előtérbe a hét vége felé.

Mérleg

Ne engedd, hogy a hét elején bárki is olyan dologba csaljon bele, amit te nem akarsz csinálni. Érzelmi manipuláció szaga terjeng a levegőben, ne vesd alá magad. Távolodj el azoktól, akik megnehezítik a napjaidat és olyanokhoz húzódj inkább, akik elismernek téged. Ideje, hogy alapjaiban rendbe tedd a kapcsolataidat. Valaki, akitől a legkevésbé számítanál rá, hamis információt fog szolgáltatni neked a hét vége felé.

Skorpió

Úgy fogod magadba szívni az információt, mint egy szivacs. Figyelj, jegyzetelj és készülj fel egy leendő beszélgetésre vagy helyzetre, ami meghatározó lesz számodra. Hagyd, hogy a gondolataid cikázzanak és egy igazán elképesztő ötlettel fogsz előállni. Érzelmi düh törik fel a hét közepe felé, ha olyan helyzetbe kerülsz otthon, ami gyanakvóvá tesz. Légy konkrét és határozott és kezeld az ügyet, amilyen gyorsan csak lehet. Próbálj ki valami újat a hétvégén, inspiráló hatása lesz.

Nyilas

Senki nem tudja jobban nálad, hogy mire van szükséged. Ne bízz meg senkiben, aki az üzleteddel kapcsolatban akar tanácsokat adni vagy rád beszélne valamit a hét elején. Szocializálódj, építs kapcsolatokat és figyelj, hogy ki mit tud felajánlani neked. Egy romantikus gesztus nagy hatással lesz rád. Egy barát vagy rokon cserben fog hagyni a hét vége felé. Ne vedd készpénznek senki segítségét, a dolgodat magadnak kell intézned.

Bak

Tartsd a kezedben a dolgokat a hét elején. Ha valakinek átengeded az irányítást, akkor csalódott leszel a események alakulása miatt. A szellemi és fizikai befektetésed szilárdítja meg a pozíciódat. Valaki be fog kavarni a terveidbe a hét közepén. Légy óvatos azzal, hogy hogyan kezelsz egy érzelmi szituációt. Rossz színben fogsz feltűnni, ha nem vagy figyelmes egy olyan ember szemében, aki szereti az áldozat szerepét játszani. Egy szokatlan ajánlatot nem szabad elutasítani a hét végén. Mielőtt nagyon izgalomba jönnél, azért előbb nézz utána jó alaposan.

Vízöntő

Ellenőrizd a hivatalos papírjaidat és győződj meg róla, hogy semmilyen határidőről nem csúsztál le. Egy hiba nagyon sokba kerülhet. Figyelj oda jobban az egészségedre és ez energiádat a személyes fejlődésedre fordítsd. Ha képes vagy kiegyensúlyozottabb lenni és a pénzügyek sem nyomják a válladat, akkor képes leszel sokkal jobban teljesíteni a munkában is. A romantika bimbózni fog a hét vége felé.

Halak

Érdemes hátranézned, mielőtt tovább haladnál. Be fognak ugrani olyan emlékek, amelyek majd segítenek neked formálni az utadat az elkövetkezendőkben. Ne feledd azokat, akik mindig melletted álltak és azokat sem, akik cserben hagytak. Légy óvatos bármilyen ajánlattal, amivel a hét közepén állnak eléd. A fontos, hogy azt tedd, ami úgy érzed, hogy a legjobban szolgál téged és biztos fejlődésre számíthatsz. Szűrd ki az érdekbarátokat és távolodj el tőlük, vedd magad körbe olyanokkal, akik támogatnak téged.

tudasfaja.com

loading...