Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp március 14.-20. – Nehéz hét elé nézünk mindannyian!

Heti horoszkóp március 14.-20. – Nehéz hét elé nézünk mindannyian!

Személyes és szakmai fejlődésre alkalmas időszak előtt állunk. A lényeg, hogy ne hagyjuk magunkat megvezetni és csak olyan tanácsokat fogadjunk meg, amelyek a megérzéseink szerint is helyesek. Osszuk be jól az időnként és a saját dolgunkra koncentráljunk, ne mások ügyeit akarjuk megoldani.

 

 

 

Lássuk, hogy kinek mit hoz ez a hét.

Kos

Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak vagy csinálnak. Arra koncentrálj csak, hogy te kedves és szeretetteljes legyél. Töltsd az idődet azokkal, akiket szeretsz és csinálj olyasmit, ami enyhít a stresszen, amitől jól érzed magad. Nem minden információ, amit kapsz vagy feltételezés, amit teszel lesz helyes. Gazdálkodj jól az időddel és lásd el a kötelezettségeidet, így senkinek nem lesz oka panaszkodni rád. Ne engedd, hogy az apróságok húzzanak fel. Egy változásnak köszönhetően felszabadulhatsz a stressz alól, amelyet valakinek az önbizalomhiánya miatt érzel.

Bika

Ne panaszkodj amiatt, hogy valakinek segítened kell, akivel az elmúlt időszakban nem viselkedtél túl megértően. Hagyd magad mögött a múltat és megbánás nélkül haladj előre. Szervezz találkozót, üzleti megbeszélést és nézd meg, hogy mit eredményez. Ha olyasvalakivel egyesíted az erődet, aki hozzá tud járulni az ötleteidhez, sikert érhettek el. Ne keverd a munkát az érzelemekkel. A személyes gondolataidat tartasd meg magadnak és ne engedd, hogy az összetűzések a produktivitás kárára menjenek.

Ikrek
Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, akkor oszd meg az érzéseidet és határozd meg, hogy mi lakozik benned. Ha nem figyelsz a jelekre, akkor valaki biztosra fogja venni a segítségedet, arra pedig nincs szükséged, hogy a kísérleti egere legyél. Érzelmi vihar keveredhet, ha hagyod, hogy valaki döntsön helyetted. Tedd a magad dolgát és abba fektess időt és energiát, ne egy olyan személy kedvére tégy, aki nem érdemli meg. Személyes fejlődésed kapcsán a romantika is felütheti a fejét az életedben.

Rák

Végy egy mély levegőt és merülj el a tennivalóidban. Ne hagyd, hogy bárki is beleszóljon a dolgaidba, miközben neked is megvannak a saját ötleteid és terveid. Személyes és szakmai fejlődés is várható az életedben. Oszd meg a gondolataidat és érzéseidet és olyan visszacsatolásokban részesülhetsz, amelyek segítenek majd a döntéshozatalban. Vizsgáld meg, hogy honnan származik az információ, mielőtt még tovább adnád. Egy érzelmi kavarodás viszont visszalépést jelenthet a szakmai utadon, ha nem vagy elég óvatos.

Oroszlán

Ne okozz kavarodást a hét elején, különben nem sokat fogsz tudni elérni. Fontos, hogy most egyedül dolgozz, és ne keveredj bele mások ügyeibe. Ahelyett, hogy másokat próbálnál megváltoztatni, inkább válaszd a személyes fejlődésen való munkálkodást. Egy tapasztalaton keresztül sokat fogsz tanulni, ha nem hagyod, hogy az egód elferdítse azt. Ha változás következik be az életedben, ne panaszkodj, hanem idomulj. Ha lehetséges, dolgozz most otthonról, mert minél kevesebb emberrel kell foglalkoznod, annál több mindennel tudsz végezni. A romantika könnyíteni fog a stresszen.

Szűz
Hallgasd meg, amit mások mondanak, de ne változtass olyan módon, ami neked kényelmetlen egy rossz indok alapján. Valaki megpróbálhat manipulálni, ha nem vagy elég figyelmes. Találkozók, megbeszélések és az, hogy megosztod az ötleteidet a hasonszőrűekkel, sok pozitív változásnak lehet táptalaja. Egy pénzügyi változásra fektess nagyobb figyelmet. Szánj több időt egy szerettedre, ne pedig költekezéssel és ajándékokkal próbáld lenyűgözni.

Mérleg

Vegyél részt olyasvalamiben, ami valóban érdekel. Egy demonstráció vagy egy projekt hozzá fog adni az élettapasztalatodhoz és közelebb hoz valakihez, akinek ajánlata lesz számodra. Gondold át, hogy kivel milyen a kapcsolatod és mit kell tenned ahhoz, hogy a pozitív embereket vonzd a környezetedbe. Ne hagyd, hogy bárki is kontroll alá vonjon. Attól, hogy változtatsz a tempódon, még nem jelenti azt, hogy fel is adod. Oszd meg az érzéseidet valakivel, aki segíthet megoldani egy problémát, amivel kapcsolatban hasonló cipőben jártok. Mérd fel a helyzetet és tedd meg a következő lépést.

Skorpió

Tegyél meg mindent, hogy elismerést, tiszteletet és szakmai fejlődést érhess el. Sokra juthatsz, ha elég ambiciózus vagy és szenvedéllyel végzed azt, amit csinálsz. Ha másokon segítesz, ugyanazt kapod vissza cserébe. Nem mindenki lesz odáig azért, amire készülsz, viszont neked nem szabad hagynod, hogy mások féltékenysége visszatartson. Vigyázz a testi épségedre és az egészségedre, foglalkozz önfejlesztéssel. Ápold a kapcsolataidat.

Nyilas

Koncentrálj az önfejlesztésre és tartsd a tempót egy olyan emberrel, akit nagyon szeretsz. Látogass meg egy régi barátot vagy rokont és új perspektívából fogsz látni egy zavaros dolgot. Érzelmi zűrzavarba kerekedhetsz egy barátoddal, egy testvéreddel vagy egy olyan személlyel, aki próbál manipulálni téged. Távolodj el, ha teljesen összezavarodtál. Határozd meg magadban pontosan, hogy mivel szeretnél foglalkozni és tegyél érte. Az idő a te oldaladon van, szóval végy egy mély lélegzetet és mérd fel a helyzeted.

Bak
Ne költekezz feleslegesen. Szeretetet nem tudsz pénzen venni, szóval inkább tedd félre a pénzed és kedves gesztusokkal próbáld kifejezni, ha törődsz valakivel. Egy lehetőség kerül szembe veled, szóval vizsgáld meg, hogy mennyire kedvező neked és vesd bele magad. Ne hallgass valakire, aki azzal piszkál, hogy változtass vagy vegyél részt valamiben, amit nem akarsz, ráadásul még kockázatos is. Foglalkozz a saját dolgoddal.

Vízöntő

Figyelj az érzelmeidre a hét elején, ha szeretnél elkerülni egy veszekedést. Nézeteltérés kerekedhet ki abból, ha egy baráttal vagy családtaggal nem osztod meg, hogy mi történik veled. A legjobb, ha csendben maradsz és törekedsz a békességre. Azzal foglalkozz, amit a legjobban csinálsz. Ha másokon segítesz, az most neked is nagyon jót fog tenni. Gondold át, hogy mivel szeretsz a legjobban foglalkozni, és ha még nem csináltál belőle pénzt, akkor próbálkozz meg vele. Azért ne változtass vagy költs pénzt, mert valaki rá akar beszélni, csakis belső sugallatból.

Halak
Ne fecsegj ki titkokat magadról és ne akarj beleszólni mások ügyeibe, de azt se hagyd, hogy mások üssék az orrukat a te dolgodba. Gondold át, hogy mit akarsz pontosan és hogy azt hogyan érheted el a legkönnyebben. Valaki, akinek segíteni akarsz, javaslatokat fog tenni neked azzal kapcsolatban, hogyan érhetsz el sikert a céloddal. Azokat támogasd elsőként, akik közel állnak hozzád, különben megjegyzéseket fogsz kapni tőlük, hogy egy idegennek előbb segítesz, mint nekik.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...