Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp január 10.-16. – Bika, Rák, Kos, Mérleg, Nyilas, Halak, Szűz,...

Heti horoszkóp január 10.-16. – Bika, Rák, Kos, Mérleg, Nyilas, Halak, Szűz, Oroszlán, Skorpió

Hirdetés

Ezen a héten érdemes lesz több figyelmet fordítani a személyes és munkahelyi kapcsolatainkra is. Az otthonunkat érintő változtatások nem csak számunkra járnak majd pozitív lelki hozadékkal, de szeretteinket is megörvendeztetjük velük. A személyes és karriert érintő fejlődés áll majd a fókuszban.

 

Hirdetés

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az elkövetkező héten.

Kos

Lépj túl a hét eleji történéseken. Ahogyan reagálsz egy helyzetre, meghatározza egy esemény végkimenetelét és negatív hatással lehet a jó hírnevedre. Koncentrálj és csak a feladataiddal törődj. Fókuszálj a karriered fejlesztésére és arra, hogyan tudsz még több pénzt szerezni a képességeiddel. Személyes fejlődésed segít, hogy még több célodat elérd. Ha újra felveszed egy kapcsolatot valakivel a múltadból, az nagy lehetőséget nyithat meg előtted.

Bika
Tartsd meg a véleményedet magadnak a hét első napjaiban. Hallgass szakértőkre és kérdezz, hogy kitisztuljon előtt minden zavaros kérdés. Egy egészségügyi vagy jogi kérdést óvatosan kell majd kezelned. Ne hozz elhamarkodott döntést. Beszéld meg egy tervedet a hét közepén valakivel, aki szintén érintett lesz az ügyben. Ha egy érzékeny dolgot letisztázol, azzal nagyban megkönnyíted a lelked. Valaki, akitől a legkevésbé sem számítottál volna rá, érdekes meglátást fog közölni veled. Ne reagáld túl, ha valaki olyan javaslatot tesz, ami elsőre nem tetszik, mert érdemes megfontolnod.

Ikrek

Ha szeretnél változtatni valamin a hét elején, akkor azt tedd olyan diszkréten, hogy ne okozzon összezördülést. Ha már minden a helyén van, bemutathatod a művedet. Ne akarj megváltoztatni valakit, aki nem hajlandó a változásra. Egyes emberek illenek a tervedbe, mások nem. Ne tartson vissza a cselekvésben az, ha valaki nem képes felzárkózni. Oszd meg az érzéseidet és a terveidet egy olyan személlyel, akivel egy hullámhosszon vagy.

Rák
Egy pillanatra gondold újra a helyzetedet egy partnerséget illetően a hét elején, mielőtt reagálnál. Egy éretlen döntésnek érzelmileg fogod kárát szenvedni. A hét közepén sok segítséget kaphatsz, ha mersz kérni. Ne légy szégyenlős, mondd el, hogy mi van a fejedben és mi járulna hozzá a változáshoz az életedben. Ez közelebb hozhat valakihez, aki szeretsz és tisztelsz. Jelentkezz valamilyen kreatív programra a hétvégén, ami segít elterelni a figyelmedet.

Oroszlán

A kommunikáció a hét elején nagyon kiélezett lesz, ha nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni. A becsületesség lesz a kérdés. Ha nem vagy képes egyezségre jutni az egyenlőséget illetően, akkor készülj fel, hogy odébb kell állnod. Lásd el a munkahelyi feladataidat a hét közepe felé, mielőtt valaki elkezdene panaszkodni és a kezébe venni a dolgokat. Jöjj össze olyan emberekkel, akik osztoznak a hitrendszeredben és egyetértenek az ötleteiddel. Nem csak, hogy jól fogod magad érezni, de közelebb is fogsz kerülni ahhoz, amit el szeretnél érni.

Szűz

Vigyázz jobban az egészségedre a hét elején. Ha szeretnél tenni valamit, ami jó hatással van a fizikai és lelki állapotodra, akkor mozdulj ki a négy fal közül és sportolj valamit. Egy kapcsolatépítő esemény sok lehetőségre fogja felnyitni a szemedet. Iratkozz fel egy kurzusra vagy beszéld át terveidet egy szakértővel. Sok dolgot véghez vihetsz, ha előre gondolkozol. Érzelmi ügyek tarthatnak vissza a hét vége felé. Valaki manipulatív eszközökkel akar eltéríteni téged. Ne állj senki oldalára egy személyes ügyeket érintő vitában.

Mérleg
Tegyél egy lépést hátra és értékeld ki a helyzetedet a hét elején. Vizsgáld meg a kapcsolataidat és az anyagi helyzeted, majd gondold át, hogy mit tudnál tenni a fejlődésed érdekében anélkül, hogy bárkivel is össze kellene akasztanod a bajszodat. Az otthonodban tett változtatások segítenek könnyíteni a nyomáson, ami rád nehezedik jelenleg. A hét vége felé csinálj valami mókásat és ne hagyd, hogy egy piszkálódó személy megakadályozzon abban, hogy jól szórakozz. Tartsd magad távol a vitáktól, ne kerülj feleslegesen érzelmi zűrzavarba.

Skorpió

Ne hagyd, hogy egy más által kezdeményezett változtatás felhúzzon. Ragaszkodj azokhoz az emberekhez, akik kitartanak melletted és támogatnak a választott utadon. Ha megosztod az érzéseidet egy baráttal vagy rokonnal, az olyan érzelmi felfedezéshez vezet, amely segíteni fog elengedni a múltat. Teljesen rendben van változtatni a dolgokhoz való hozzáállásodon. Ne érezd, hogy fizetned kell valaki hibái miatt, vagy túl kell költekezned ahhoz, hogy lenyűgözz valakit.

Nyilas

Menj el valahová és érezd jól magad a hét elején. Vegyél részt egy olyan eseményen, ahol építheted a kapcsolataidat és olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hasonló érdeklődési körűek és segíthetnek téged az előrejutásban. Otthoni változtatás hozhat közelebb téged a szeretteidhez. Foglalkozz az elvarratlan szálakkal a munkában, hogy nagyobb stabilitásra tehess szert. Foglalkozz kicsit többet a hét vége felé a kapcsolataiddal. Ne hallgass kívülállókra, ha a szív dolgáról van szó.

Bak

Ne hozz hirtelen döntést a hét elején, ha a párkapcsolatról, baráti kapcsolatról vagy családi ügyekről vagy élethelyzetedről van szó. Vedd figyelembe a lehetséges következményeket. Ne vállalj szükségtelen kockázatot a hét közepén. Olyan betekintésre lesz lehetőséged, amely segítségével más szemszögből láthatod majd ugyanazt a helyzetet. Használd ki az idődet és dolgozd át a tervedet. Valaki olyan változtatást fog tenni a hétvégén, ami nagy meglepetést fog okozni számodra. Ne reagáld túl a dolgot és ne mutatkozz sebezhetőnek.

Vízöntő
Légy felkészült további kötelezettségek elvállalására a hét elején. Az, ahogyan te bánsz a szeretteiddel és a munkatársaiddal, változást hozhat abban, ők hogyan viselkednek majd veled. Egy szabállyal kapcsolatos problémát óvatossággal és higgadtsággal kell kezelned. Légy diszkrét a terveidet illetően. Minél kevesebben tudnak az üzleti ügyeidről, annál jobban jársz. Az otthonodban történő változtatások örömet szereznek a családtagjaidnak. Egy kis romantika a párkapcsolatodnak sem árt.

Halak

Ne engedd magad érzelmi zsarolásba belerángatni a hét elején. Már ígyis eleget nyújtasz, szóval nem kell még többet adnod magadból csak azért, mert valaki nyomást gyakorol rád. Egy hirtelen hozott döntés megbánáshoz vezethet. Szervezz találkát egy régi baráttal vagy volt kollégákkal és nosztalgiázzatok, tudjátok meg, hogy kivel mi a helyzet. Akár még érdekes új kapcsolatokra is szert tehetsz. Légy óvatos, hogy 17-18-án mit kívánsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés