Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Helikopterrel mentik ki a siket nőt az erdőből, majd rájön nincs is...

Helikopterrel mentik ki a siket nőt az erdőből, majd rájön nincs is egyedül!

Egy siket nő 90 métert zuhant az erdőben, eltévedt, de szerencsére meg tudták menteni.  Ha nem lett volna végig mellette az “őrangyala”, talán nem végződött volna ilyen jól a történet.

Amelie Milling imádta a kalandokat, és annak ellenére, hogy siket volt egyáltalán nem félt a kihívásoktól.

Egy 3 hónapos hegymászó túrára indult Alaszkában, azonban utazása során bajba keveredett, és 90 métert zuhant egy szikláról.

Szerencsére nem lett komolyabb baja, azonban kisebb sokkot kapott, amikor egyedül ült az erdőben, eltévedve, és nem tudta, hogy merre kellene menjen. Legnagyobb szerencséjére egy kutya bukkant fel mellette, akitől kezdetben tartott ugyan, de később kiderült, hogy mentette meg az életét.

A kutyán nyakörv is volt, ezért tudta, hogy Nanooknak hívták. Az életmentő kutya ki volt képezve, hogy nehéz helyzetekben segítsen a bajbajutottakon, így nagyon nagy szerencséje volt Amelienek, hogy találkozott Nanookkal.

A 21 éves lány a hegyimentő kutya segítségével visszajutott a helyes útra, azonban másnap, amikor a folyón akart átkelni, a megduzzadt ár szinte elsodorta. Szerencsére a kutya segített neki, és kihúzta a vízből.

Másnap Amelie szólt a helyi mentőszervezetnek, hogy jöjjenek érte, majd a mentőhelikopter elszállította. Nanook egy nagyon ügyes kutya, már több embernek segített visszajutni a megfelelő útra, Amelie is neki köszönheti az életét.

tudasfaja.com

loading...