Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas hír – Újra együtt Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Hatalmas hír – Újra együtt Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Hirdetés

Tavaly viharos körülmények között jelentették be válniuk, ám az idő múlásával a kedélyek lenyugodtak, és a szeretet és béke újra betöltötte az életüket.

 

Hirdetés

A hírek szerint a karácsonyt már együtt töltötték, ami talán már egyértelmű jeleként szolgált annak, hogy a sztárpár újra egyesült.

A Best magazin értesülése szerint a két híresség már egy ideje újra egy párt alkot, ami már nem is titok körükben. Két évig éltek külön, de ezalatt mindketten sokat fejlődtek és változtak.

Kucsera Gábor, az Ázsia Expressz forgatásán eltöltött hónapok után rájött, hogy bármire képes, míg Szabina megfontoltabbá, elfogadóbbá és nyugodtabbá vált.Kucsera Gábor korábban nyilatkozta, hogy a különélés alatt sok mindent meg tudtak beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem, és mindkettejüknek kellett ez az időszak, hogy fejlődhessenek és épüljenek.

Szabina pedig azt vallotta, hogy soha nem volt ilyen jó a kapcsolata a volt férjével, és hogy bár a jelenlegi kapcsolatuk nagyon jó, a jövőre vonatkozóan bizonytalanság uralkodik.

Mostanra mindketten naponta a Pest megyei kertes házukba térnek haza, ami a gyakorlatban nem jelent nagy változást, mivel korábban sem költöztek el egymástól teljesen.

A gyerekek érdekében próbálták megtartani a megszokott környezetüket, ezért felosztották egymás között a napokat, hogy mindketten legyenek velük az otthonukban.Tápai Szabina és Kucsera Gábor története megmutatja, hogy a változások, a fejlődés és a megértés segíthetnek abban, hogy újra megtaláljuk egymást, és békében élhessünk együtt.

Egy biztos: a szerelem és az elkötelezettség mindig képes újraépíteni a kapcsolatokat, és a jövő mindig rejt magában lehetőségeket az újrakezdésre.

Hirdetés