Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas csavar – Csuti nevére kerülhet Kulcsár Edina és G.w.m. gyermeke

Hatalmas csavar – Csuti nevére kerülhet Kulcsár Edina és G.w.m. gyermeke

Hirdetés

Hatalmas a boldogság Kulcsár Edináéknál, az egykori szépségkirálynőről ugyanis a napokban derült ki, hogy gyermeket vár szerelmétől, Varga Márktól, azaz G.w.M-től.

A szerelmesek boldogsága ellenére azonban nem szabad figyelmen hagyniuk a tényt, miszerint Edina még mindig házasságban él korábbi szerelmével, Szabó András Csutival.

Hirdetés

Ahogyan arról a Blikk elsőként beszámolt, Kulcsár Edina és párja, G.w.M. első közös babájukat várják. A szerelmesekről még év elején derült ki, hogy egy párt alkotnak, most pedig már gyermekük is lesz.Az áldott állapot miatt Edina a Dancing with the Stars műsorában sem vehet részt, a helyét Berki Mazsi vette át.

A baba meglehetősen váratlanul és kissé korábban is jelentkezett, mint az ideális volna, ugyanis Edina és Csuti még nem váltak el.

Amennyiben a baba megszületéséig sem mondják ki hivatalosan a válást, a gyermeknek Csuti, azaz Szabó András vezetéknevét kell kapnia.Ennek egyetlen megoldása az, ha gyorsan kimondják a válást.

A gyermek apjának – ha e törvény eltérően nem rendelkezik – azt a férfit kell tekinteni, akivel az anya a gyermek fogamzási idejének kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állt. A házasság érvénytelensége az apaság vélelmét nem érinti.

A vélelmezett fogamzási idő a gyermek születésének napjától visszafelé számított 182. és 300. nap között eltelt idő, mind a két határnap hozzászámításával. Bizonyítani lehet, hogy a gyermek fogamzása a vélelmezett fogamzási idő előtt vagy után történt.Ha a nő házasságának megszűnése után újból házasságot kötött, az újabb házasságának fennállása alatt született gyermeke apjának akkor is az újabb férjet kell tekinteni, ha a korábbi házasság megszűnése és a gyermek születése közt háromszáz nap nem telt el. Ha ez a vélelem megdől, a gyermek apjának a korábbi férjet kell tekinteni – írja a Ptk.

Apai elismerő nyilatkozat a gyermek fogamzási idejének kezdetétől tehető. Ha az apai elismerő nyilatkozat megtételére a gyermek születése előtt kerül sor, a nyilatkozat a gyermek megszületésekor válik teljes hatályúvá.

Hirdetés
loading...