Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas balhé a Cápák között adásában – Moldován András nem bírta tovább...

Hatalmas balhé a Cápák között adásában – Moldován András nem bírta tovább visszafogni magát

Fodor András azért érkezett a cápák elé, hogy a Change nevű cégét sikerüljön a nonprofit és alapítványi szervezetekkel megismertetni, ebben pedig megkapja a cápák segítségét.

 

A Cápák díjazták az ötletet, Moldován András viszont nem értette, miért lenne ennek létjogosultsága.

„Olyan rég van a templomban persely. Ki ne találjuk, hogy azt digitalizálni kell. Kiszállok ebből a hazudozásból. Ebben a formában ez egy nem létező történet számomra! Ha ez a világ tényleg ott tart, hogy a templomban digitalizálni kell az adományt, az nélkülem fog megtörténni. Én ehhez ódivatú vagyok. Én elbúcsúztam ettől, kiszálltam. Ez nonprofit szervezetek dolga, nem üzlet adományt organizálni az én világomban. Ezzel nem keresünk pénzt”

– fejtette ki a véleményét.

Balogh Péter szerint viszont szükség van ilyen megoldásokra, hiszen az emberek is digitalizálódnak. „Ez csillagos ötös. Erre szerintem van igény, és ez egy társadalmilag is hasznos dolog” – mondta.Tomán Szabinának az tetszett meg az ötletben, hogy az adományozók egy lépésben egy adott bankszámlára utalhatják az általuk felajánlott összeget. Balogh Levente azzal védte meg Fodor Gábor cégét Moldován Andrással szemben, hogy nem mindenki szélhámos, aki adományokat gyűjt, ahhoz pedig, hogy egy vállalkozás életben maradjon, szükséges az anyagi háttér és a profitorientált hozzáállás.

Azt viszont a támogató Cápák is elismerték, hogy befektetőket csak akkor lehet egy ilyen kezdeményezéshez szerezni, ha van benne üzlet. Lakatos István végül felajánlott öt totemet megvételre, amit saját belátása szerint kíván elhelyezni cégeinél. Tomán Szabina is azt mondta, hogy kihelyez egy ilyen készüléket és Balogh Levente is, aki a későbbiekben még megfontol egy esetleges befektetést is.


loading...