Kezdőlap EZOTÉRIA Ha rád is igaz ez az 5 dolog, érzelmileg teljesen kiüresedtél

Ha rád is igaz ez az 5 dolog, érzelmileg teljesen kiüresedtél

Életes során mindenki többször érzi úgy, hogy nem megy tovább, nem bírja csinálni, fásult, és lehangolt lesz, nem találja a helyét a világban. Ezek az érzések, jönnek és mennek, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani nekik, mert különben könnyen magadhoz láncolod őket.

Azonban, ha úgy érzed, hogy érzelmileg kiüresedtél, akkor érdemes egy jót beszélgetni legközelebbi barátoddal, vagy egy pszichológussal.

Eric Greitens szerint három típusú boldogság létezik, melyekre mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy elégedetten, kiegyensúlyozottan, és boldogan élhesse az életét.

  • örömteli boldogság-azt jelenti, hogy megvan mindened, ami a boldogsághoz szükséges, vagyis vannak barátaid, van családod, otthonod, munkahelyed. A lényeg, hogy biztonságban érezd magad a világban.
  • hála-hálás tudsz lenni azért, amid van
  • motiváló boldogság-törekszel a jobb életre, a fejlődésre, és van, ami motiváljon

Sajnos ezeket a szinteket nem túl könnyű meglépni, sokan megrekednek egyetlen szinten, és nem tudnak továbblépni, boldogtalanok lesznek. Ha az alábbi tüneteket észleled, azt jelenti, hogy reményvesztetté, lelkileg kiüresedetté váltál.

1.Evéssel kompenzálod a szomorúságod. Az az egyetlen boldogság az életedben, ha végre ehetsz valami finomat.

2.Életed bizonyos részeivel nem vagy elégedett, de magadnak sem mered bevallani, inkább elnyomod, és nem foglalkozol a problémával.

3.Ha nagyon érzékeny vagy, és mindig a legrosszabbra számítasz. Ha valaki rögtön nem válaszol az üzenetedre, arra gondolsz, hogy biztosan haragszik rád.

4.Mérges és ingerült vagy mindig, semmiben sem tudod észrevenni a szépet, gyorsan elveszted a türelmed.

5.Néha azon kapod magad, hogy már este van, és úgy érzed, hogy egész nap csak futottál körbe, mégis minden dolgoddal el vagy maradva. Fáradt vagy, és nincs energiád.

tudasfaja.com

loading...