Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha októberben születtél, ez a 10 dolog rád is igaz!

Ha októberben születtél, ez a 10 dolog rád is igaz!

Az októberi születésűek nagyon különleges emberek. Minden szituációhoz jól tudnak alkalmazkodni, és nem jönnek könnyen zavarba, ha valamilyen ismeretlen dologgal találkoznak.

Érdeklődéssel tekintenek a világra, mindenre és mindenkire, ami és aki benne fellelhető. Kifejezetten szilárd jellemek. Ha a te környezetedben is van legalább egy ilyen személy, biztosan ismerősek a következő jellemzők.

1# Őszinték és igazságosak

Természetüknél fogva az őszinteség és igazságosság párfogói, bármiről legyen szó. Nem azok a típusok, akik elmenekülnek egy szituációból, ha kiderül, hogy nem helyesen cselekedtek.

2# Harmóniára törekednek

Minden nézeteltérést szívükön viselnek és igyekeznek a békesség megteremtésére, még ha nem is ők keverednek összetűzésbe valakivel.

3# Diplomatikusak

Az egyik legjobb tulajdonságuk. Bármilyen szituációból jól tudnak kijönni a kommunikációs készségüknek köszönhetően. Nem esik nehezükre kezelni az embereket.

4# Sokat haboznak

Annak ellenére, hogy tisztában vannak vele, sokat ülnek egy döntésen. A tényleges munkát az utolsó órákban hozzák tökéletes formába. Hajlamosak elhúzni a dolgokat és az utolsó pillanatban beleadni mindent.

5# Nem találják az egyensúlyt az érzelmek és pénzügyek között

Eléggé érzelmesek és képesek a pénzügyi helyzetüket keverni az érzelmi állapotukkal, ami krízisbe vezeti őket. Az egyensúly ezen két dolog között nehezen fenntartható számukra.

6# Spirituálisan stabilak

Egy ponton elérnek a lelki érettségük egy magas fokára, onnantól kezdve képesek teljesen megállapodni és a valóban értékes dolgoknak szentelni idejüket és energiájukat az életben. Onnantól már nem vágyják a felszínes dolgokat.

7# A művészet szerelmesei

Szeretik és értékelik a művészeteket és értik, hogy micsoda kincs lakozik bennük, amely a szellem és lélek tápláléka. Lehet, hogy ők maguk nem művészek, de kifejezetten fontos szerepet tölt be az életükben a művészet.

8# Szeretik a kihívásokat

Állítsd őket egy számukra érdekes kihívás elé és mindent meg fognak tenni, hogy véghez vigyék azt. A megpróbáltatások csak még erősebbé teszik őket és szükséges elemei is az életüknek.

9# Törekvő, ambiciózus párt választanak

Olyan embert szeretnek maguk mellett tudni, aki folyamatosan fejlődni vágyik, keményen dolgozik, és mindig előre tekint. Szeret hasonszőrű személlyel együtt lenni.

10# Filozófusok és tanítók

Nagyszerű tanítók és gondolkodók kerülnek ki közülük. Bölcs emberek és tudásukat szeretik megosztani másokkal. Ha egy októberi születésű barátod van, sokat tanulhatsz tőle, ha figyelmesen hallgatod.

tudasfaja.com

loading...