Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Ha neked is van ilyen telefonod, 20 millió forintot is kaphatsz érte

Ha neked is van ilyen telefonod, 20 millió forintot is kaphatsz érte

Hirdetés

A Sotheby’s aukciósházban egy igazi technológiai kincs kerül kalapács alá: egy első generációs iPhone 4GB-os készülék, egy iPhone Bluetooth Headset és egy 160 GB-os, hatodik generációs iPod Classic.

 

Hirdetés

Ezek az ikonikus eszközök nemcsak a mobiltechnológia történetének részét képezik, hanem a becslések szerint komoly értékkel is bírnak, hiszen a teljes csomagot 40-60 ezer dollárra becsülik, ami közel 14-21 millió forintnak felel meg.Az első generációs iPhone bemutatása 2007-ben történt Steve Jobs vezetésével, és a világ számára egy teljesen új korszakot nyitott meg a mobiltechnológiában. Az iPhone forradalmi újításai nemcsak a kommunikáció módját, hanem az egész tech-ipart megváltoztatták.

Az 4GB-os modell különlegessége abban rejlik, hogy csak rövid ideig volt elérhető a piacon, és az ilyen állapotú, eredeti csomagolású példányok rendkívül ritkák és értékesek a gyűjtők számára. Az aukción való részvétel egyedülálló lehetőséget kínál a rajongóknak és gyűjtőknek, hogy egy olyan darabhoz jussanak, ami az Apple történelmének kulcsfontosságú pillanatát idézi meg.Az iPhone Bluetooth Headset és az iPod Classic 160 GB:

Az iPhone Bluetooth Headset és az iPod Classic 160 GB is 2007-ben került piacra, és mindkettő hozzájárult az Apple sikeréhez. Az iPod Classic a korszak egyik legnépszerűbb zenelejátszójává vált, míg az iPhone Bluetooth Headset a kényelmes és minőségi vezeték nélküli kommunikációért felelt.

Az Egész Csomag Értéke:Az aukcióban szereplő teljes csomag nem csak egyedi és ritka gyűjtői darabokat kínál, hanem egy időutazás lehetőségét is, visszavezetve minket az Apple egyik legmeghatározóbb időszakába. Az értékesítés során tehát nem csak eszközöket vásárolhatunk meg, hanem egy szeletet is az innováció és technológia történetéből.

Ez a Sotheby’s aukció egy lehetőség arra, hogy azok, akik a technológia szerelmesei és gyűjtői, egyedi darabokkal gazdagíthassák gyűjteményüket. Az iPhone és az iPod Classic emblematikus eszközök, melyek megváltoztatták a mindennapi életünket, és most lehetőségünk van részeseivé válni ennek a történetnek egy-egy darabján keresztül.

Hirdetés