Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha neked is ezen a 7 hely valamelyikén van anyajegy, mindenképp olvasd...

Ha neked is ezen a 7 hely valamelyikén van anyajegy, mindenképp olvasd el mit jelent, meg fogsz lepődni!

Mindannyiunk testén vannak különböző formájú és méretű anyajegyek. Egyesek kisebbek és többen vannak, míg mások nagyobbak és magányosabban állnak. Ami az igazán érdekes most az, hogy mégis hol helyezkednek el.

Néhány sötét pöttyöcskét az szüleinktől örökölünk míg mások az életmódunkkal és egészségünkkel kapcsolatosan keletkeznek. Görgess lejjebb és nézd meg, hogy a felsorolt helyeken neked van-e anyajegyed, mi pedig elmondjuk, hogy mi a jelentése.

Anyajegy a lábon

Ha a talpadon helyezkedik el, az azt jelenti, hogy gyakran utazol, sok km van már benned. Élvezed a különböző nemzetek konyháit és az idegen kultúrák felfedezését. Azt is jelenti, hogy nagyon népszerű vagy mind a munkahelyeden, mind a baráti körödben. Nagyszerű vezetői vénával rendelkezel és jó szervező vagy.

Anyajegy a szem közelében

Ez azt jelenti, hogy nagyon jól tudsz bánni az emberekkel. Mindig könnyen szóba elegyedsz másokkal, akár vadidegenekkel is. Nagyon könnyedén alkalmazkodsz és sokan hallgatnak a szavadra.

Anyajegy a szemöldökök között

Az itt elhelyezkedő anyajegy arra utal, hogy a munkádban mindig nagyon jól végzed a dolgod, így folyamatosan haladsz előre. Nagyon ambiciózus vagy, aki nem képes soha megállni, mindig a fejlődési lehetőségeket kutatja.

Anyajegy a halántékon

Ha a halántékodon látsz anyajegyet, az azt jelenti, hogy az életedben sok lehetőséged lesz még utazni. Ha eddig nem kapcsolódik a munkádhoz, akkor számíthatsz rá, hogy ez is előfordulhat a jövőben. Ezen kívül kedvtelésből is szívesen útra kelsz, állandóan mehetnéked van.

Anyajegy a kézfejen vagy a tenyéren

Ha a tenyereden látsz anyajegyet, akkor számíthatsz rá, hogy sosem leszel pénz szűkében. Azt is jelenti, hogy okos és ambíciózus vagy, aki könnyen kerülhet vezetői szerepbe, ha akar. Másrészt, ha a kézfejeden van anyajegyed, akkor nagyon értesz a pénzügyekhez és anyagilag stabil vagy, mindig több lábon állsz.

Anyajegy az orcán

Ez azt jelenti, hogy nagyon erőteljes pozícióban vagy vagy leszel a munkahelyeden, ami kiemelkedő jómódot hoz vagy fog hozni számodra.

Anyajegy a felső ajaknál

Ami a legjobban aggaszt téged, az a megélhetésed. Nagyon népszerű vagy a barátaid körében, közvetlen embernek ismernek, aki mindig képes megtalálni a közös hangot másokkal.

tudasfaja.com

loading...