Kezdőlap AKTUÁLIS Ha így fizeted a gáz és villanyszámlát készülj fel, sokan nem örülnek...

Ha így fizeted a gáz és villanyszámlát készülj fel, sokan nem örülnek majd ennek

Hirdetés

Az MVM Next újabb lépést tett az ügyfélbarát szolgáltatások irányába, mostantól minden lakossági ügyfele az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat online ügyfélszolgálati oldalon, illetve az MVM Next applikációban intézheti gáz- és áramügyeit.

 

Hirdetés

Ezzel a változtatással még egyszerűbbé és gördülékenyebbé válik az online ügyintézés.

Megszűnik a korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ online felület

A változással összefüggésben a korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfeleit kiszolgáló, kizárólag áramügyintézésre alkalmas online felület és az MVM Next EnergiApp hamarosan megszűnik.

Azok az ügyfelek, akik eddig csak az áramügyintézéshez használták az online rendszert, mostantól egy kibővült, mind gáz-, mind áramügyintézésre alkalmas felületet használhatnak.

Egyszerűbb belépés a meglévő fiókkal

Azok az ügyfelek, akik földgázügyeiket már eddig is online intézték, a már jól ismert és könnyen használható felületet találják áramügyintézésre is.Számukra külön regisztráció nem szükséges: a szokásos belépést követően, amennyiben áram- és földgáz-szerződéseikben megadott adataik megegyeznek, automatikusan hozzáférhetnek áramos felhasználóhelyeikhez is.

Új regisztráció szükséges a korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfeleknek

A korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfeleknek, akik mostanáig csak az áramügyintézéshez rendelkeztek online regisztrációval, mostantól regisztrálniuk kell az MVM Next kibővült online ügyfélszolgálatára, illetve az MVM Next applikációba.

A társaság felhívja érintett ügyfelei figyelmét, hogy amennyiben továbbra is digitálisan szeretnék intézni energiaügyeiket, mielőbb regisztráljanak az új rendszerbe.

Új funkciók az online ügyfélszolgálaton

Az új funkciók miatt azoknak is érdemes regisztrálniuk, akik eddig nem online fizették a számláikat. Az új rendszerben például nem csak szerződött ügyfélként, de akár megbízott fizetőként is elérhető a számlák megtekintése és befizetése.

Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók bérlőként vagy családtagjuk helyett is intézhessék az energiaügyeket. A regisztrációhoz mindössze az utolsó villanyszámlára van szükség.

Változások az E.ON ügyfeleknél
Az MVM Next május elején kiadott tájékoztatója alapján egyes ügyfeleknek más változásokra is készülniük kell. Az E.ON Áramszolgáltató Kft. egyes ügyfelei szolgáltatóváltozásra számíthatnak, ahogy a cég nyáron beolvad az MVM Next Zrt.-be.

Az összeolvadás kapcsán az ügyfeleket érintő alapvető tudnivalókat az MVM Csoport külön cikkben foglalta össze.

Az MVM csoport célja

Az MVM Csoport elkötelezett abban, hogy hagyományos közműszolgáltatói szerepkörén túl igazi partnerként támogassa a magyar háztartásokat és vállalatokat.

Ezért ügyfélkapcsolati csatornái folyamatos fejlesztésével segíti ügyfeleit a gázzal és árammal kapcsolatos ügyeik gyors és hatékony intézésében, élményszerűbbé téve számukra az ügyintézést.Az MVM Next új, kibővített online ügyfélszolgálati rendszere és applikációja jelentősen megkönnyíti a lakossági ügyfelek számára gáz- és áramügyeik intézését. A változásokra való felkészülés érdekében az érintett ügyfeleknek érdemes mielőbb regisztrálniuk az új rendszerbe, hogy továbbra is élvezhessék az online ügyintézés előnyeit.

Hirdetés