Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS Ha gazdagságra vágysz, ezeket a dolgokat azonnal távolítsd el az otthonodból!

Ha gazdagságra vágysz, ezeket a dolgokat azonnal távolítsd el az otthonodból!

A feng-shuihoz hasonlóan a vasztu is a belső tér elrendezésének művészete. Ezt nevezik néha az indiai feng shui-nak, amelynek segítségével távol tarthatóak a negatív energiahullámok az otthonunktól.

Ahhoz, hogy képesek legyünk békében élni otthonunkkal és önmagunkkal, a vasztu azt javasolja, hogy bizonyos tárgyakttól szabaduljunk meg. Emellett azért is fontos ez, hogy gazdagságot vonzhassunk az életünkbe. Lássuk, melyek azok a dolgok, amelyeket el kell távolítanunk vagy meg kell szüntetnünk az anyagi jólét és béke érdekében.

Galambfészek

Ha kertes házad van vagy van erkélyed, akkor megvan az esélye annak, hogy galamb fészkel a közelbe. Ha ezt észreveszed, a lehető leghamarabb távolítsd el, mert az indiai kultúrában a szegénységet és az instabilitást szimbolizálja.

Méhkaptár

Az otthonunk körül előforduló méhcsalád is a rossz szerencse és anyagi bizonytalanság jelképe az indiai kultúrában, ezért óvatosan, de azonnal el kell távolítani.

Pókháló

Nem csak, hogy esztétikailag rontja az összhatást, energetikailag sem tesz jót. Ha pókhálót látsz az otthonodba, azonnal  távolítsd el, ne halogasd, mert blokkolod a pozitív energiák és a pénz beáramlását.

Törött tükrök

Nem az indiai kultúra az egyetlen, amely úgy véli, hogy a törött tükrök a nyomorúság, a szükség, a betegség és a rossz szerencse jelképei. Ez a nyugati társadalmakban is tartja magát. Azonnal dobd ki, ha eltörik.

Denevérek

Nem minden területen jellemzőek, de sok helyen előfordulnak hazánkban is. Ha látsz denevért az otthonod környezetében, akkor csukd be az ablakot, nehogy bejuthasson. A denevér ugyanis a halált szimbolizálja.

Dudorok a falon

Az indiai kultúrában a falakon lévő ütések, dudorok egy gonosz szellem jelenlétét szimbolizálják. Szánj rá időt, hogy kijavítsd ezeket a hibákat és változtasd meg kicsit a dekorációt, ha az is szükséges.

Szivárgó csapok

A szivárgó csap annak a jelképe, hogy a pozitív energiák és a jólét éppen elfolyik az otthonodból. Ha egy csap elkezd csöpögni vagy folyni, azonnal javítsd ki a hibát!

Elhalványult virágok

Sajnos egyes virágok idővel elhalványulhatnak és ha semmilyen módszer nem segít nekik, hogy visszanyerjék élettel teli színűket és rendbe jöjjenek, akkor szabadulj meg tőlük, mert negatív hullámokat is képviselhetnek.

Koszos terasz

Soha ne nézzen úgy ki egy terasz, mint egy raktárhelyiség. Minden legyen rajta rend és tisztaság, ellenkező esetben negatív energiák gyűjtőhelye lesz, és nem áramolhat be az otthonodba a gazdagság.

tudasfaja.com

loading...