Kezdőlap EZOTÉRIA Ha ezt a 3 dolgot érzed, amikor egy idegennel találkozol, azt jelenti,...

Ha ezt a 3 dolgot érzed, amikor egy idegennel találkozol, azt jelenti, hogy előző életedben volt már dolgotok egymással!

Hirdetés

Biztosan előfordult már veled is, hogy találkoztál egy teljesen idegen emberrel, és úgy tűnt, mintha már ismernéd valahonnan. Ez az az érzés, ami nagyon fura, és sehogy sem tudod megmagyarázni.

 

Hirdetés

Ne törd sokat a fejed, hogy hogyan történhetett meg ez a dolog, a magyarázat egyszerű. Azt jelenti, hogy találkoztatok már előző életetekbe.

Ha az alábbi három jelet tapasztaltad már, akkor egészen biztosan volt már dolgotok előző életetekben.

1.Pár másodperc után taszítást vagy vonzást érzel az illető iránt

Előfordulhat, hogy amint találkoztatok, már pár másodperc múlva már erőteljes negatív vagy pozitív érzéseid lesznek az illetővel szemben. Ez abban az esetben fordul elő, ha volt már dolgotok egymással előző életetekben.

2.Telepátia

Gondolsz valamire, és az illető kitalálja a gondolatodat? Elsőre nagyon ijesztő lehet a dolog, de ha többször előfordul, akkor akár érdekessé is válhat. Telepatikus élményekről sok esetben számolnak be az emberek. Ne hagyd ezeket a jeleket figyelmen kívül.

3.Olvasol a szeméből

A szem a lélek tükre, úgy tartják, hogy retinánkban az összes előző életünk tapasztalatai megtalálhatóak. Ha belenézel egy ember szemébe, és egyből nagyon szimpatikus lesz számodra, ezt jelenti, hogy volt már dolgotok egymással. Jó és rossz tapasztalatok egyaránt köthetnek egymáshoz.

tudasfaja.com

Hirdetés