Kezdőlap EZOTÉRIA Ha ebből a 6 jelből egyet is tapasztalsz, te is a léted...

Ha ebből a 6 jelből egyet is tapasztalsz, te is a léted legmagasabb ösvényén haladsz!

Minden út, amit pedánsan követnek, a biztosan siker felé visz. Ez alapján nincs olyan, hogy rossz ösvény. Az utazó választása határozza meg magát az utat.

De van egy út mindenki életében, amit legmagasabb útnak nevezhetünk. Ez az út kizárólag arra vár, hogy te felfedezd. Ezen az úton a tudatod életre kel. A legmagasabb út az összes leckét és az összes többi út gyümölcsét is tartalmazza.

Ebben a cikkben 6 olyan jelet nézünk meg, amelyeket a legmagasabb úton járók tapasztalnak meg.

1. Tudatosságod tovább nő

A legmagasabb út tele van olyan ingerekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a tudatod növekedjen. Arra fogja késztetni, hogy kibővülj általa, de ha nem sikerül, akkor elveszhetsz az úton. Ha elvesznél, ne aggódj, mert képes leszel visszatalálni a megfelelő ösvényre, hogy tudatod további szintre emeld.

2. Nem teszel kompromisszumokat

A legmagasabb úton, olyan dolgokat csinálsz, amelyek boldoggá tesznek, ahelyett, hogy másoknak akarnál megfelelni. Ez nem jelenti azt, hogy hanyagolod a kapcsolatodat másokkal, inkább törekedsz a finom egyensúly megtalálására.

3. Hiszed, hogy létezik valami nálad nagyobb dolog

A legmagasabb úton, képes vagy kapcsolódni a lelkedhez és felfedezni a fölötted álló hatalmat. Úgy érzed, hogy az univerzum rezgései feltárulnak előtted, és így képes vagy állandó kapcsolatban állni az isteni birodalommal.

4. Soha nem hagyod abba az új dolgok tanulását

Az élet iránti kíváncsiságod nagyobb, mint valaha, így, hogy a legmagasabb úton haladsz. Folyamatosan tanulni és növekedni, fejlődni vágysz. Az új készségek elsajátítása ennek a vágynak egyszerűen csak egy része. Szeretne ismerkedni más emberekkel, tájakkal, kultúrákkal és így az utazásvágyad is nőttön-nő.

5. Állandó kapcsolódást és hálát érzel

A legmagasabb úton járva alázatot érzel. Olyan szintű hálát érzel azok iránt, akik az életedben szerepelnek, amilyet eddig még soha.

6. Elkezdesz találkozni a Lélektársaiddal és Ikerlángjaiddal

Nagy valószínűséggel vonzod azokat az embereket, akik lelki társaid lehetnek, mert a rezgésed szinkronban van a világegyetem rezgésével.

Valószínűleg vonzza azokat az embereket, akik a lelki társuk, mert a rezgés szinkronban van a világegyetem vibrációival.

Ez tehát a hat jele annak, hogy a legmagasabb úton haladsz. Mindaddig, amíg képes vagy felfedezni magadban az erőt, képes leszel tovább haladni az úton.

tudasfaja.com

loading...