Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Ha a pasid ezt a 12 dolgot műveli, akkor egyszerűen megőrül érted!

Ha a pasid ezt a 12 dolgot műveli, akkor egyszerűen megőrül érted!

Miből tudja egy nő, hogy a férfi, aki mellette van, őrülten szereti és rajong érte? Az alábbi 12 dolog elárul mindent!

1. Megvéd
A férfiak többsége ösztönösen védelmezi a kedvesét, ha támadás éri. Ha nem lép közbe egy esetleges atrocitás esetén, akkor nem szeret igazán, valójában egy gyáva nyúl.

2. Képes elköteleződni
Ha igazán szeret a párod, akkor teljesen elkötelezi magát a kapcsolatotok mellett, és mindent megtesz, hogy boldogok legyetek a közös életetekben.

3. Betartja az ígéretét
Ha egy férfi szavahihető, és betartja az ígéretét, akkor annak őszinte, tiszta szerelmében meg lehet bízni. Ha valamit megígér, és nem tartja be, akkor nincs sok közös bennetek, így jobban teszed, ha odébb állsz.

4. Őszintén megbánja, ha megbántott, és igyekszik jóvá tenni
Ha a pasid valóban szeret, lehet bármennyire öntelt és egoista, ha megbánt, képes erőt venni magán, és bocsánatot tud kérni. Mert ilyen helyzetben te fontosabb vagy, mint a saját önérzete.

5. Nem fog bántani
Az a férfi, aki szeret téged, nem fog sértegetni, szidni, vagy kezet emelni rád. Ezt soha ne feledd!6. Számára mindig te vagy az első
Egy szerelmes férfinek nem lehet más az első helyen, csakis te. És mindent megtesz azért, hogy mellette boldogságban, szeretetben élhess.

7. Nem késik el a találkozókról, randikról
Ha fontos vagy egy férfinak, az sosem késik el a randiról, ha mégis közben jön valami, azonnal szól, hogy késni fog, vagy nem tud ott lenni. Ha minden rendben megy, a férfi percekkel a megbeszélt időpont előtt fog érkezni. Mert ez a szerelem.

8. Azonnal válaszol az üzenetekre, és nem egy-két szóban
A szerelmes férfi mindig örül, ha üzenetet hagysz neki, amire, amint teheti, azonnal válaszol is, bőven kifejtve érzelmeit irántad. Ha nincs így, akkor felmerül a kérdés, hogy mennyire szeret téged.

9. Mindent megtesz, hogy lenyűgözzön
Ha egy férfi igazán érdeklődik irántad, mindent bevet, hogy lenyűgözzön. Akár még őrültséget is képes elkövetni, csak miattad.10. Megnyílik neked
Ha egy férfi igazán szerelmes beléd, a legféltettebb titkait is megossza veled, elmondja az álmait, a vágyait.

11. Kikéri a véleményed
Ha a férfi fontos, kettőtöket érintő kérdésekben mindig kikéri a véleményed, ez esetben biztos lehetsz, hogy szeret.

12. Minden ismerősének, családtagjának büszkén bemutat
Ha egy férfi szerelmes, akkor nincs mese, mindenkinek be fog mutatni, büszkén és boldogan, fogva a kezed, hiszen egyszerűen te adsz értelmet az életének.

Forrás: filantropikum.com

loading...