Kezdőlap EGÉSZSÉG Gyógynövényes masszázs, ami meggyógyítja az ízületi gyulladásod! Nekem bevált!

Gyógynövényes masszázs, ami meggyógyítja az ízületi gyulladásod! Nekem bevált!

Hirdetés

Világszerte emberek milliói küzdenek az ízületi gyulladás problémájával, bármelyik életkorban jelentkezhet, és nem gyógyítható, csupán a fájdalom enyhíthető. Szakértők szerint két megoldás javasolt az ízületi gyulladásra a masszázs, és a mozgás.

A masszázst akár mi magunk is végezhetjük otthon, de elmehetünk egy képzett szakemberhez.

Hirdetés

A lényeg, hogy rendszeresen masszírozzunk, hiszen csak így tudunk enyhíteni a problémán. Használjunk különböző illóolajat a masszázshoz, így sokkal hatékonyabb lesz.

A kamilla, és eukaliptusz olaj gyulladáscsökkentő, a menta, a rozmaring, gyömbér pedig fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, ezért igen jó hatással lehetnek a tünetek enyhítésére.

A masszírozandó területre felmelegített mustárolajat is lehet tenni.

Egy másik módszer szerint keverjük el 5 csepp gyömbérolajat 20 csepp mandula, vagy búzacsíra olajjal, és ezzel masszírozzuk a problémás részt.

A masszázs nem csak az ízületekre lesz jótékony hatással, hanem az egész testre, hiszen erős nyugtató, és lazító hatása van.

Akik ízületi problémákkal küzdenek, fordítsanak hangsúlyt arra, hogy mozogjanak naponta legalább 20 percet, végezzenek nyújtó gyakorlatokat.

Nagyon jó hatású lehet a jóga is, érdemes egy kicsit közelebbről megismerkedni vele.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...