Kezdőlap AKTUÁLIS Gyógyíthatatlan beteg, az állapota egyre romlik, nincs esélye a gyógyulásra a csodálatos...

Gyógyíthatatlan beteg, az állapota egyre romlik, nincs esélye a gyógyulásra a csodálatos énekesnőnek

Hirdetés

A betegségek nem válogatnak, sem korban, sem pedig abban, hogy kit és mikor érnek utol és abban sem, hogy kinek van pénze és kinek nincs.

 

Hirdetés

Celine Diont az egész világon ismerik, de kevesen tudják róla, hogy egy teljes orvoscsapat dolgozik rajta, állapota viszont nem javul, egyre rosszabbul van. A csodálatos énekesnőt Stiff-person szindróma gyötri, vagyis merev szindrómában szenved.

Ez egy nagyon ritka neurológiai betegség, ami azzal jár, hogy a tünetek egyre rosszabbak lesznek, izommerevség, nagy fájdalommal járó izomgörcsök, bizonyos testrészek mozdulatlansága jellemzi.Az akár óráikig is tartó izomgörcsöket a stressz, bizonyos hanghatások, a hangos zajok is kiválthatják, ez miatt ezek a betegek egy idő után már csak otthonuk csendjében érzik valamennyire biztonságban magukat, ez a fajta világtól való elszigetelődés viszont könnyen depresszióhoz vezethet.

Az énekesnő korábban Instagram oldalán osztotta meg követőivel betegségét, sírt és bár ez a betegség már évek óta gyötri, csak nem rég diagnosztizálták nála.
Gyógyíthatatlan betegsége a mindennapjait nagyban megnehezítik, és a munkájában is korlátozzák, hiszen esetében a járás és az éneklést is akadályozza, ez miatt kellett lemondania a turnéját is – sőt, egyelőre még az sem biztos, hogy valaha a színpadra állhat. Az énekesnő könnyek között mondta el a videóban, hogy 12 éves ikerfiai és 22 éves fia adnak neki erőt,

Hirdetés