Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Gyermeknek adott életet, pedig már 10 éve kómában van – Az orvosok...

Gyermeknek adott életet, pedig már 10 éve kómában van – Az orvosok is le vannak döbbenve

Hirdetés

A Phoenix-i Rendőrség szexuális zaklatás vádjával nyomoz egy egészségügyi intézményben, ahol egy több, mint 10 éve kómában lévő páciens teherbe esett, majd egészséges gyermeknek adott életet. 

A rendőrség a kérdéses Hacienda HealthCare nevű egészségügyi intézmény előtt állomásozik már jó pár napja. Arra próbálnak fényt deríteni, hogyan esett teherbe a kérdéses hölgy.

Hirdetés

A többi páciens hozzátartozói érhető okokból dühöngenek és válaszokat akarnak.

“Nagyon sok ember gurult méregbe, a családommal együtt.” – mondta egy édesapa.

“A szívem majd megszakad, fáj a mellkasom, nem tudok éjjel aludni amiatt, ami itt történt.” – mondta egy édesanya.

“Mindenkit lesokkolt az eset.” – mondta egy másik édesanya.

Az emberek aggódnak a szeretteikért, akik az intézményben fekszenek, azután, ami a 14 éve kómában lévő fiatal nővel történt.

Az egyik páciens édesanyja, Cesena azóta nem hagyja el lánya ágyát, aki már két éve fekszik benn a Hacienda-ban.

“A bizalmunk teljes mértékben elveszett.” -mondta Cesena.

Az esettel tisztában lévő források szerint a kérdéses fiatal áldozatot már több, mint 10 éve látta el a Hacienda HealthCare, amikor december 29-én életet adott egy egészséges fiúgyermeknek. Ha ez nem lenne elég, a klinika egyetlen dolgozója sem volt tudatában a terhességének mindaddig, amíg a nő el nem kezdett nyögni, nem sokkal a vajúdása előtt.

Mivel a személyiségi jogok megsértése értelmében videó felvételek készítése korlátozott az intézményben, a szülők és hozzátartozók azt követelték, hogy legyenek kamerák még több helyen.

Az is nagy kérdés, mégis hogy lehet, hogy a személyzet egyetlen tagja sem tudta, hogy a páciens terhes volt, mindaddig, amíg el nem kezdett vajúdni?

A rendőrség még senkit nem tartóztatott le és az sem világos, hogy azonosítottak-e már egyetlen gyanúsítottat is. Tervezik, hogy hatóság által kiadott paranccsal DNS mintát vesznek a személyzettől, azonosítás céljából.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...