Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászolnak a kollégák, elhunyt a csodálatos színész

Gyászolnak a kollégák, elhunyt a csodálatos színész

Hirdetés

86 éves korában, családja körében békésen elhunyt Richard Foronjy hollywoodi színész, akit leginkább az 1988-as Éjszakai rohanás és az 1993-as Carlito útja című filmekből ismerhetünk.

 

Hirdetés

Foronjy emlékezetes alakításai számos rajongó szívében hagytak maradandó nyomot.

A színész halálhírét a Metro magazin cikke nyomán a Ripost közölte. Foronjy népes családjának – négy gyermekének, valamint tizenhét unokájának és dédunokájának – volt ideje elbúcsúzni tőle.

A család gyászjelentése

A család gyászjelentésében a következőket írták:„Richard élete emlékeztet minket arra, hogy mindannyian tökéletlen lények vagyunk, akik arra törekszünk, hogy eligazodjunk a kapcsolataink bonyolult mélységeiben, és a szüleink bizonyos követésére törekszünk. Lelke találjon békét, szerettei pedig vigasztalódjanak a vibráló személyiségének emlékeivel.”

Richard Foronjy hosszú és tartalmas életet élt, színészi pályafutása pedig számos emlékezetes szerepet tartalmazott. Érdekes fordulat volt életében, hogy korábban nyolc évet ült börtönben bankrablásért, okirat-hamisításért és hitelkártya lopásért. Mindezek ellenére filmjeiben leginkább rendőröket alakított, és az interjúiban gyakran mondta, hogy azért tudta hitelesen alakítani a nyomozókat, mert jól ismerte őket a börtönéveiből.

Foronjyt számos ismert filmben láthattuk, többek között a Szellemirtókban, a Serpicóban, az Éjszakai rohanásban és a Carlito útjában. Karrierje során olyan sztárokkal dolgozhatott együtt, mint Sylvester Stallone, Al Pacino vagy Robert De Niro. Az együttműködések során kialakult kapcsolatok és barátságok meghatározóak voltak számára.Richard Foronjy emléke örökre élni fog a filmrajongók szívében. Egyedi tehetsége és karizmatikus személyisége emlékezetessé tette szerepeit, és számos klasszikus filmben hagyott nyomot. Nyugodjon békében, és szerettei találjanak vigaszt a rá emlékező szép pillanatokban.

Hirdetés