Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol a királyi család, a palota adta ki a közleményt

Gyászol a királyi család, a palota adta ki a közleményt

Hirdetés

Sorozatban érkeznek a lesújtó hírek a brit királyi családtól, és most egy újabb tragédia rázta meg a közvéleményt.

 

Hirdetés

Váratlanul elhunyt Thomas Kingston, a Mihály kenti herceg veje, mindössze 45 éves korában.

A szomorú hírt a Buckingham-palota egy közleményben tudatta mindenkivel, melyben gyászba borultak a királyi család tagjai. A közlemény kiemelte Kingston kivételes személyiségét és azt a világosságot, amit az életével sugározott mindazok számára, akik ismerték.

Az elhunyt férj, apa és testvér emlékét tisztelve a család kéri, hogy tartsák tiszteletben magánéletüket, miközben gyászolják veszteségüket.A palota szóvivője továbbá hozzátette, hogy a király és a királyné is részvétnyilvánításukkal együttérzően osztozik a Kingston család fájdalmában, különösen Gabriella hercegnőnek és az egész Kingston családnak küldve őszinte gondolataikat és imáikat.

Thomas Kingston holttestére vasárnap este találtak rá, és bár a mentők szinte azonnal a helyszínre érkeztek, már nem tudták megmenteni az életét. A férfit felesége, Lady Gabriella Kingston, II. Erzsébet királynő unokatestvére gyászolja.Az elhunyt Thomas Kingston emlékét sokan őrzik majd szerettei körében, és a királyi család részéről is tiszteletteljes emlékezés övezi majd az általa hagyott üres helyet és emléket.

Hirdetés