Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Gusztustalan körömtrend, mégis odáig vannak érte a nők. Neked hogy tetszik?

Gusztustalan körömtrend, mégis odáig vannak érte a nők. Neked hogy tetszik?

Hirdetés

Az élet elég sokszor állít választási helyzet elé minket, így arra már senkinek nincs szüksége, hogy még a manikűrösnél is hosszas agyalással töltse az időt, hogy vajon milyen színt, anyagot és díszítést válasszon a körmére.

Legszívesebben maradna mindenki a megszokott, jól bevált egyszínű köröm mellett, félve attól, hogy egy kis újítást hamar meg fog bánni. Nyugalom hölgyeim, ma már vannak olyan alkotások is, amelyek mögött egy strasszos vagy csíkos köröm még mindig snassznak számítana. Nem olyan könnyű a visszafogottabb, de érdekes mintákkal mellélőni, mint gondoljuk.

Hirdetés

A körmök tökéletes vászonként tudnak szolgálni egy igazán kreatív és jó kézügyességgel megáldott műkörmös számára. Igazából csak a képzelet képes határt szabni az alkotásoknak, amelyek egy-egy szalonból kikerülnek.

Csillámok, ombre, virágok, apró alkalomhoz illő figurák, feltűnő színek? Teljesen rendben van, ha illenek az egyéniségedhez és szépen vannak kivitelezve.

Szőrök, csüngő körömékszerek, bizarr minták? Már kevésbé…

Vannak olyan művészek, akik néha képesek túlzásba esni az újítási vágyukkal és a fantáziájukkal. Nem tudni, hogy saját kútfőből származó az ötlet vagy a vendégnek van egyedi ízlése, mindenesetre igazán elfuserált darabok is kikerülhetek így az utcákra.

A következő körömtrendet nem más ihlette például, mint a sajt. Igen, a szép, lyukacsos, rajzfilmekbe illő fajta. A készítő nem restellet egyik-másik körömre egérkéket sem festeni, sőt, harapásnyomok is láthatóak rajtuk.

Mi nem akarunk senki fejet felett pálcát törni, de a következő képekben szeretnénk bebizonyítani, hogy valóban létező dologról van szó. A sajtos körömről.

Te mit gondolsz? Bevállalnád? Akár hosszútávra is?

did my nails and all it took was a 3D printer and 3 days of my life!!!!!

Jillian 🔔 (@queefape) által megosztott bejegyzés,

😒😁… I do get the #TomAndJerry #CheeseNails theme, but these nails look DISGUSTING!!!

Super Steph (@crowned1sg) által megosztott bejegyzés,

tudasfaja.com

Hirdetés