Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A globális népirtás igaz története

A globális népirtás igaz története

Hirdetés

Egy csoport ember úgy érzi, az egyetlen módja annak, hogy a világ visszanyerje egyensúlyát az, ha kevesebb ember élne a világon.

Ezért úgy képzelik el a jövőt, hogy jól lecsökkentik a népességet. A legjobb módja ennek az, hogy megmérgezik az ételt amit eszünk, amíg nyereséget gyártanak abból a módszerből, amit sikerült bevezetniük.

Hirdetés
  • A világ népessége valóban olyan arányban növekszik amiről tudomásunk van?
  • Lehetséges, hogy ezeket a számokat manipulálják?
 • Mit tudnak az emberek ténylegesen az ENSZ Codex Alimentarius- áról és hogyan fektetik le azokat az útmutatókat arra vonatkozóan, ahogyan az embereket a világon mérgezik?
 • Mennyit tudunk a kimutatható, vagy alig kimutatható orvosi, táplálkozási és környezeti beavatkozásokról, amelyek célja pusztán a világ népességének csökkentése?

A világ 7000000000 lakosú, a cél pedig, hogy ezt a számot 90%-kal csökkentsék úgy, hogy 500 millió legyen a végeredmény. ” Hogyan?” lenne itt a jó kérdés, de nem ismert számunkra a megvalósításhoz szükséges terv.

Azt mondják, hogy a világon most 7 milliárdan élnek. Elfogadható ez a statisztika? Tudjuk, hogy a nyugati nemzetek népessége csökkenő tendenciát mutat.

Nézd meg az abortusz statisztikákat az egész világon, és végezd el a számításokat.

Ez egy újabb manipuláció lenne programok és cselekvési tervek érvényesítésére?

Szántóföld / Codex Alimentarius

Azt mondják, aki irányítja az élelmiszert – az  irányítja a világot.

1997-ben a pekingi női konferencián az ENSZ élelmiszer-programjának vezetője azt mondta, hogy az élelmiszert fegyverként fogják használni a nép ellen. Ez úgy tűnik igaz is lesz. A globális multinacionális vállalatok tudomást sem akarnak arról szerezni, hogy milyen összetevők vannak az ételben amit eszünk.

A génkezelt élelmiszerek fogyasztása megváltoztatja az ember DNS-ét, ami változásokhoz vezet az egész biológiai rendszer egységén belül.

A génmanipulált élelmiszerekre rá sem írják, hogy azok génkezeltek. A címkén egyáltalán nem szerepel semmi erre utaló jel vagy írás.

Mindent összevetve, a génmódosított növények kudarcot jelentenek a föld élelmezése szempontjából, sőt mi több, emberek és állatok számára mérgezőek. Nem csupán fenyegetik a világ élelmiszer-ellátását, hanem valóban toxikusak környezetünkre és az emberekre nézve. Összesen annyi legitim céljuk van a mezőgazdaságban, hogy általuk néhány multinacionális vállalat az élelmiszerek ellenőrzését a saját maga fennhatósága alá vonja.

A WHO és a FAO 1963-ban az ENSZ kérésére létrehozta a Codex Alimentarius névre hallgató Kereskedelmi Bizottságot. A Codexben vannak szabályok és iránymutatások mindenre, amit fogyasztunk, kivéve a gyógyszereket. Kérlek nézd meg a www.codexalimentarius.net oldalt.

1994-ben, a Codex a tápanyagokat méreganyagoknak nyílvánította.

A Stockholmi Egyezményben tartósan megmaradó szerves szennyező anyagokra vonatkozóan (POP), 2004-ben 177 ország megállapodott abban, hogy 12 szennyező anyagot betiltanak, amelyek közül 9 rovarírtó volt.

Ezek a következők voltak:

 1. Deildrin
 2. Klórdán
 3. DDT
 4. Dioxin
 5. Endrin
 6. Furán
 7. Heptachlar
 8. Hexachlorbenzin
 9. Mirex
 10. Poliklórozott bifenilek
 11. Toxofén peszticid

A Codex Alementarius 2009 december 31-én hozott rendelete szerint a 177 nemzet által betiltott 9 darab vegyszerből 7-et újra használatba fognak helyezni.

A nemzetközi konferenciákon résztvevők közül nem sokan hozzák nyilvánosságra az igazságot, köszönhetően a saját köreiken belüli megvesztegetéseknek.

A Codex szerint minden állati húst / tejterméket Monsanto rekombináns szarvasmarha növekedési hormonjával kell kezelni. A tejiparban ez lehetővé teszi a termelés 10-15%-kos növekedését. A kódex szerint minden állatot növekedési hormonokkal kell kezelni és az összes élelmiszert sugárzásnak kell ezután kitenni.

Az útmutató szerint 3 milliárd ember elhalálozásával számolnak, 1 milliárd ebből éhhalálból bekövetkező haláleset lesz. A következő 2 milliárd megelőzhető betegségekben fog meghalni. A visszaszámlálás már megkezdődött, és jelenleg is folyamatban van.

Ha sok a szántóföld miért van szükség géntechnológiával módosított élelmiszerekre?

41 millió négyzet km szántóterület van a világon amelyből 5% parkoknak, illetőleg vadon élő állatoknak van fenntartva. Az így fennmaradó 39.millió négyzet km -t használhatná a a mezőgazdaság, amelyből jelenleg 16.000.000 négyzet km-t művelnek.

Miért van akkor, hogy egy milliárd ember alultáplált marad?

Globális felmelegedés

Azt mondják, hogy a repülők által húzott fehér vegyi csíkok meg fogják oldani a globális felmelegedés problémáját, azonban lényegében az történik, hogy van egy csomó felhalmozódó méreganyag a környezetünkben, és már-már olyan mennyiségben, hogy a testünk eljut a meddőség vagy a gyorsabban bekövetkező halál állapotába.

Ami jelenleg történik az az, hogy az atmoszférát telepermetezik alumínium-oxiddal, stroncium-oxiddal és bárium-oxiddal – ezek a vegyi anyagok megsemmisítik a természetes növényi életet és a tápanyagban gazdag talajokat a földön azért, hogy a globális elitcsoport a génmanipulált élelmiszerek termesztését tudja előtérbe helyezni.

Ez a globális felmelegedésnek álcázott elnéptelenítési terv Henry Kissinger 1974-es születésszabályozás, eutanázia és eugenetika, forradalmak, puccsok, katasztrófák, éhínségek és háborúk létrehozásának tervére vezethető vissza minden alkalommal, amikor a nemzet nem felel meg az irányitók akaratának. Az irányítóknak, akik azt hiszik joguk van arra, hogy a világon uralkodjanak.

Természetesen elsősorban a harmadik világbeli országokat támadták ezzel.

Mindeközben,

 • a vegyi csíkokat húzó pilótáknak fogalmuk sincs arról, hogy mit csinálnak valójában
 • a szupermarketek nem tudják, hogy az élelmiszert besugározzák
 • a gazdálkodók nem tudják, miért kell az állatokat törvény szerint beoltatni
 • az oltást adó orvosok nem tudják mi van a testünkbe befecskendezett oltóanyagokban. Csupán egy pár orvost érdekel mi lehet bennük.

Meglepő lenne, ha a politikusok végre törődnének azzal, hogy részletesen tudomást szerezzenek arról, hogy pontosan mi is folyik a világon.

Gyakran a pénz válik olyan komponenssé, amely az igazságot a nyilvánosság nagy része elől rejtve tartja.

AIDS

Az a lehetőség sem kizárt, hogy az AIDS vírus egy mesterséges biológiai fegyver.

Az AIDS létrejöttét a “meleg” kísérlet katalizálta. Amerikában azután tört ki, miután a kormány által támogatott hepatitis B vakcina kísérletben homoszexuális férfiakat használtak tengerimalacokként. A járvány létrehozott egy általunk HIV-ként ismert retrovírust, és bevezetett egy új, herpesz-8 vírust a köztudatba.

Ez okozta a Kaposi-szarkómát – a “melegeket” támadó rákot.  Tévesen hitették el velünk, hogy az AIDS a fekete férfiak betegsége Afrikában, de senkit nem érdekel, hogy az AIDS-et miért fedezték fel fehér melegek körében először az USA-ban?

A HIV a hepatitis B közvetítésével szándékosan próbálja likvidálni a meleg közösségeket.

Influenza / Vírusok stb.

Lehet, hogy ez a sor új vírus egy új bio-fegyver megtestesülése?

Az orvosok bizonyára nem tudják, hogy a kitalált gyógymód sokkal veszélyesebb, mint maga a fertőzés.

Arra is van bizonyíték, hogy a legújabb járványokat emberek alkották. Állítólag Novartis (a világ legnagyobb gyógyszeripari vállalata, több mint 53 billió USD bevétellel) a bűnös. Amerikai “tudósok” a US Army Institute of Pathology nevű intézetben szövetkeztek össze arra, hogy létrehozzanak egy “újszerű influenza” vírust 2009-ben, hogy a megbetegedések sora sugárutat teremtsen a Novartis vakcinák értékesítéséhez.

A “sertés influenza”: olyan rekombináns vírus, amely A-törzs madárinfluenzából (H5N1), sertésinfluenzából (H1N1) és emberi influenzából áll (H3N2) – ez ugyanaz az összetevő, amely milliókat ölt meg 1918-ban. A 2009-es sertésinfluenza, amit madárinfluenzának is nevezhetünk a H5N1 (madárinfluenza) és a H1N1 (sertés influenza) rekombinánsa.

A WHO megbízást kapott meddőség okozó oltóanyagok használatára, olyanokra, amelyek tartósan sterilizálják az embereket.

A H1N1 vakcinát úgy tervezték, hogy állandó meddőséget hozzon létre – terhes nők és gyermekek lettek volna az elsők, aki megkapják azt.

Úgy véljük, hogy a WHO bevételének 2/3 része globális gyógyszeripari cégektől származik.

Nézz utána, hogy az SV40 vírus jelenlétét, ami elpusztult majmokból ered, tudatosan használták a különböző oltási kampányokban az 1941 és 1961 között született emberek beoltására, akikről úgy gondolták, hogy nagy eséllyel meg voltak fertőződve az SV40-el, és hogy náluk 300%-os eséllyel fog kialakulni a rák.

Úgy tűnik, hogy a nagy Gyógyszeripari Gépezet szabad kezet kapott az emberek elpusztítására, miközben hatalmas nyereség és profit motiválja emberiség elleni árulását.

Néhány idézet a népességcsökkentésről

Dr. Eric R. Pianka tudós a texasi Tudományos Akadémián 2006 áprilisában tartott beszédében javasolta annak szükségességét, hogy a föld lakosságának 90%-át egy levegőben terjedő ebola vírussal kiírtsák…

“Abban az esetben, amennyiben reinkarnálódom, szeretnék egy halálos vírusként visszatérni, annak érdekében, hogy hozzájáruljak a túlnépesedés problémájának megoldásához.”

Fülöp Herceg
Deutsche Press Agentur 1988 augusztus

A volt amerikai külügyminiszter, Henry Kissinger, aki napjainkban a Bilderberg-csoport egyik vezető tagja és az amerikai politika még mindig eminens tagja, csak annyit mondott:

“A világ népességét muszáj lesz 50 százalékkal csökkenteni.”

Ted Turner elmondta:

“A teljes lakosság 250-300 millió ember, jelenlegi szinten 95 százalékos csökkentés lenne ideális.”

Bill Gates továbbra is több millió dollárt költ a magas kockázatú geo-mérnöki projektek megvalósítására, amelyek megoldják a globális felmelegedés problémáját. Végül is a környezetvédők állították le, mert tevékenysége nagyobb károkat okozott, mint maga a klímaváltozás.

2010-ben Gates-et bírálat érte azért, mert $ 300.000 dollárt invesztált egy felhő-fehérítő technológia létrehozására, amely kapcsán a felhőket mikroszkopikus részecskékkel permetezték be annak érdekében, hogy azok több napfényt tükrözzenek vissza. A környezetvédelmi aktivisták szerint azonban ez a légkörbe vezetett “intravénás” kén “savas esőket, ózonlyukakat és időjárási zavarokat okozhatott volna.”

Felmerül a kérdés: mi lenne a megoldás a globális elit manupilációinak kijátszására? Saját élelem termelése vagy a bio cserekereskedelem?

forrás:naturahirek.hu

Hirdetés