Kezdőlap AKTUÁLIS FRISS! Közleményt adott ki a rendőrség a drogos magyar énekesnőről

FRISS! Közleményt adott ki a rendőrség a drogos magyar énekesnőről

Hirdetés

Újabb fordulat az ismert drogos énekesnő ügyében! A rendőrség az említett hölgyet gyanúsítottként hallgatta ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt, illetve további négy személy ellen folyik vizsgálat ki bűnrészesség miatt.

Mint arról elsőként a Blikk beszámolt, egy népszerű énekesnőt 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították a mentők kórházba. A hírességnek mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. Az otthonát közvetlen a történtek után nyomozók és drogkereső kutyák hada lepte el, akik további nyomok és bizonyítékok után kutattak.Lapunk a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól most megtudta, hogy az ügyben azóta újabb fejlemények vannak. A fiatal énekesnőt gyanúsítottként már kihallgatták, sőt, további személyek keveredtek az ügybe.

Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban” – állt a hivatalos közleményükben.

Ezek alapján tehát nemcsak a hírességet, hanem további négy személyt is előállítottak. Az általunk megkérdezett ügyvéd szerint elképzelhető, hogy az énekesnő tett terhelő vallomást a további kihallgattatokra, ezzel javítva a saját helyzetén.– Ilyen ügyekben a kihallgatás első lépése, hogy megkérdezik, az adott illetőt, kiktől szerezte be a kábítószert – kezdte lapunknak dr. Galgóczi Zoltán. – Ha a gyanúsított együttműködő és terhelő vallomást tesz a beszerzőjére, illetve további személyeket is megnevez, akik szintén ugyaninnen kapták a tiltott szereket, adott esetben elmondja, ő kikkel osztotta meg a kábítószert, azzal a saját helyzetén javít. A nyomozásban való együttműködés, új, előremutató információk megosztása korlátlanul enyhíthetik a rá kiszabható büntetést. Ebben az esetben is valószínűsíthető, hogy ez történt – fogalmazott a jogi szakember. – írja a Blikk.

Hirdetés