Kezdőlap AKTUÁLIS Friss hírek jöttek a lélegeztetőgépen lévő Csollány Szilveszterről

Friss hírek jöttek a lélegeztetőgépen lévő Csollány Szilveszterről

Hirdetés

Az egész ország ledöbbent, amikor megtudta, hogy olimpiai bajnokunk, Csollány Szilveszter lélegeztetőgépen fekszik és az állapota kritikus.

Hirdetés

 

Magyar Nemzet  egy interjú miatt kereste fel telefonon a sportolót november 23-án, aki egészségi állapotára hivatkozva egy hét türelmi időt kért.

A Magyar Nemzet azt írja: Csollány a következő megkeresésre már csak sms-ben reagált, november 29-én azt üzente a lapnak, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került.

A későbbi megkeresésre már nem válaszolt a sportoló, hétfő délután pedig arról értesült a lap, hogy Csollány Szilveszter kórházba került súlyos állapota miatt.A Magyar Nemzet információi szerint a sportolót először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

Csollány Szilveszter korábban többször is oltásszkeptikus posztokat osztott meg a közösségi oldalán.

A megosztott posztok egy részében a koronavírus elleni vakcinák beadását emberkisérletnek titulálják, továbbá veszélyesnek bélyegzik az oltóanyagokat, a maszkhasználatot pedig feleslegesnek.

Nagyon sajnáljuk, hogy olimpikonunk az oltásellenesek táborát erősítette és nem adatta be magának a vakcinát. Az utóbbi időben azonban egyre jobban beigazolódik az a tény, hogy az oltatlanok vannak a legnagyobb veszélyben és hogy a vírus elleni védekezés egyetlen hatásos fegyvere csak a védőoltás.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Szilveszter!

Hirdetés