Kezdőlap AKTUÁLIS FRISS! Eltűnt a magyar énekesnő, a fiatalok nagy kedvence, keresi a rendőrség!

FRISS! Eltűnt a magyar énekesnő, a fiatalok nagy kedvence, keresi a rendőrség!

Kalocsa – Nagy lehet a baj, ugyanis Rostás Dorinát már a rendőrség is keresi. A fiatal énekesnő fotója a police.hu oldalán tűnt fel, a körözés pedig az eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó személyek listáján tűnt fel.

 
Dorina nevét három éve ismerte meg az ország, Buli, buli című slágerével azonnal a fiatalok kedvencévé vált, a klip után pedig számos fellépés és koncert is várt a fiatal tehetségre.

Bár az utóbbi időben keveset lehetett róla hallani, talán mert élte a kamaszok mindennapjait, s tanulmányaira, karrierjére koncentrált, ám úgy tűnik, a nagy csöndnek valami más oka is lehetett. A police.hu oldalán szerdán jelent meg a körözés, miszerint keresik a 17 éves lányt.Lapunk megpróbálta elérni az énekesnőt, ám telefonja ki volt kapcsolva. Édesapja, Rostás Attila nyilatkozott arról, hogy mi is történt.– Dorina elment a barátjával, merthogy van párja, már hat hónapja együtt vannak. Talán azt gondolta, hogy ő már nagy lány és élheti az életét, ezért elment. Azt mondta, majd jön, de nem jött – kezdte lapunknak Attila, aki hajnalban ment be a rendőrségre.- Nem tudtuk, hogy hová tűnhetett, ezért mentünk a rendőrségre és bejelentettük, hogy eltűnt. Pár óra múlva előkerült, úgyhogy minden rendben Épségben, jól van a lányom. Beszéltünk a fiú családjával is, akik tudtak a dologról. Roma hagyomány, hogy megszöktetik a lányt, itt is valami ilyesmi történt, de mind a két gyerek jól van. Köszönjük az aggódást – mondta az édesapa.A rendőrség oldalára ma került fel a körözés, és az cikkünk készítésekor, délután háromnegyed háromkor még mindig látható volt a rendőrség oldalán, ráadásul telefonja továbbra is ki van kapcsolva:

loading...