Kezdőlap EZOTÉRIA Földre szállt angyalok! Ez az a 3 csillagjegy, akikre bármikor szükséged lehet!

Földre szállt angyalok! Ez az a 3 csillagjegy, akikre bármikor szükséged lehet!

Hirdetés

Vannak olyan emberek, akiknek igencsak kellemes a társaságuk, ha velük vagy úgy érezheted, hogy a Föld a legbiztonságosabb, és legvidámabb hely a világon.

 

Hirdetés

Ha ismersz olyan személyt, aki az alábbi három csillagjegy valamelyikéhez tartozik, mindenképp próbálj minél több időt tartózkodni a társaságában.

Ők azok, akik önzetlenek, jószívűek, lelkesek, és kedvesek.

Bika

Nagyon melegszívű, kedves, és gyengéd. Segítőkész, mindenkinek egyből a segítségére siet, azoknak is, akik régebben esetleg ártottak neki. Lojális, és őszinte, minden bizonnyal róla mintáznák a türelem szobrát is.

Egy igazi anyatigris, nem csak a gyerekeiről, de a barátairól, és a párjáról is feltételek nélkül gondoskodik. Óriási szíve van, rengeteg szeretetet tartogat mindenki számára.

Rák

Figyelmes, gondoskodó, szerető, megértő. Nagyon tanulékony, ezért bármilyen témában otthonosan mozog. Arany szíve van, olyan, mint egy földre szállt angyal.

Tisztában van azzal, ha ő boldog, akkor a körülötte levő világot is szebbé tudja varázsolni. Nagyon kellemes a társaságában időzni, ő az, akit bármikor felhívhatsz, ha problémád van.

Halak

Ki nem állhatja a konfliktusokat, mindig arra törekszik, hogy béke és megértés legyen a világon. Feltételek nélkül fogad el mindenkit, és hajlandó a kompromisszumokra a béke érdekében.

Bármikor találkozol vele, mindig mosolyog, nagyon békés, és megnyugtató természetű. Mindig van egy jó szava mindenkihez.

tudasfaja.com

Hirdetés