Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Fogkrémmel kente be a kezét, majd bekötötte gézzel! De kár, hogy ezt...

Fogkrémmel kente be a kezét, majd bekötötte gézzel! De kár, hogy ezt nem ismertük eddig!

Hirdetés

A fogkrém fogmosáshoz kell, hogy elejét vegyük a szuvasodásnak, rossz leheletnek. A legtöbb ember ennyit tud a fogkrémről, pedig számos rejtett szuper tulajdonsággal is rendelkezik ez a készítmény. Most nézzük, hogy mit tud még a fogkrém a fogazat tisztításán kívül. Ígérjük, meg fogsz lepődni!

 

Hirdetés

 

1. Eltünteti a sebhelyeket, horzsolások, zúzódások nyomait

Hihetetlennek tűnik, de valóban így van, mivel a fluorid kifehéríti a bőrt, így a sebhelyek, hegek kevésbé fognak látszani. Csak kenjünk be estére, kössük át gézzel, és reggelre halványabb lesz a bőrszín, de a véraláfutások is gyorsan felszívódnak.2. Folttisztító

Ha folt került a szőnyegre, ne essünk kétségbe, kapjuk elő a fogkrémet, egy rossz fogkefét nedvesítsük be, tegyünk rá kevés fogkrémet, és súroljuk meg a foltot, majd a végén egy nedves ronggyal dörzsöljük át a felületet.

3. Hajfesték foltok

Elég kellemetlen tud lenni, ha hajfestés után a nyakunkon, homlokunkon festékfoltok maradnak. Ne ijedjünk meg, hanem vegyük elő a fogkrémet, és a festést követően egyszerűen dörzsöljük le a bőrünkről a színezéket. Csodás módszer!

4. Erősítik a körmöket

Ha gyakran töredezik a körmünk, egy kevés fogkrémmel kenjük be, hagyjuk 10 percig rajta, utána súroljuk meg és mossuk le. Amellett, hogy fényesebbek lesznek, még erősebbekké is válnak. Érdemes kipróbálni.5. Eltávolítja a falrajzokat

Akiknek vannak kis gyerekei, azok tudják, hogy a falak nem ússzák meg ceruza, vagy zsírkréta rajzok nélkül. Egy nedves rongydarabra tegyünk rá egy kevés vizet és fogkrémet, és egyszerűen súroljuk le a falakról a firkálmányokat.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés