Kezdőlap EGÉSZSÉG Focizás közben szerzett furcsa foltot a lábára a 10 éves fiú –...

Focizás közben szerzett furcsa foltot a lábára a 10 éves fiú – 9 nappal később elhunyt

Hirdetés

A holnap nem garancia senki számára. Erre a szörnyű valóságra szinte mindenkinek rá kell döbbennie élete egy pontján. Egyik nap még minden rendben, a másikban már a feje tetejére fordul a világ. 

Egy 10 éves kisfiú, Keith Pierce családja ezt túlságosan is jól ismeri. Amit nem tudtak, az az, hogy mi lehetett az a különös folt, ami a gyermek lábán jelent meg focizás közben, és ami nem sokkal később a halálához vezetett.

Hirdetés

Miután Keith befejezte szokásos játékát, a szülei észrevették, hogy a lába elkezdett duzzadni. Aggodalmukat elhessegetve a fiút kórházba vitték, ahol az orvosok egy sor lehetőséget kizártak, köztük a rákot is, mielőtt hazaküldték volna.

Sajnos Keith korántsem lett jobban, sőt a tünetei egyre csak rosszabbodtak és egy másik kórházba siettek vele. Ott egy sürgősségi műtéttel próbálták megmenteni az életét, de már túl késő volt. A 10 éves kisfiú nem ébredt fel utána.

Keith szüleinek ezután egy őrületesen nehéz döntést kellett meghozniuk. Beleegyeztek, hogy a fiút levegyék az életben tartó gépekről, hogy eltávozhasson.

A gyermek halála után elvégzett törvényszéki boncolás során kiderült, hogy Keith valójában egy pók csípés miatt hunyt el, amelyet focizás közben szerzett. A barna remetepók mérge szepszist okozott nála.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés