Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Figyelem! 1 hét múlva annyi a SKYPE-nak. Ha szeretnéd még használni, ezt...

Figyelem! 1 hét múlva annyi a SKYPE-nak. Ha szeretnéd még használni, ezt kell tenned!

Hirdetés

FIGYELEM! MÁRCIUS 1-TŐL LEÁLL A SKYPE, SOHA TÖBBÉ NEM FOG TUDNI BEJELENTKEZNI HA NEM TESZI MEG EZT! MUTATJUK MIT KELL TENNIE!

ITT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY :

A Microsoft új blogbejegyzésében figyelmezteti a felhasználókat, hogy egy régebbi Skype asztali Windows alkalmazás március 1-től nem lesz használható, ha nem frissítünk a legújabb verzióra.

Hirdetés

“Szeretnénk, ha felhasználók számára mára a legjobb Skype élményt nyújthatnánk, ehhez viszont komolyabb lépéseket kell tennünk.

Épp ezért a Skype asztali Windows-os alkalmazásának 7.16 és az alatti verziószámú változataiba március 1-től nem lehet majd bejelentkezni.

Ezen felhasználóknak csupán egy dolgot kell tenni, le kell tölteni a legújabb Skype verziót. Szerintem elég érthető indok ez a Microsofttól bár hozzá teszem, hogy mostanában az én meglátásom szerint koránt sem működik olyan jól mint régen, mivel a jó internetkapcsolat ellenére is a Skype beszélgetésekkor rengetegszer tapasztalok minőségromlást és akadásokat a hangíváskor.

Ettől függetlenül tényleg érdemes frissíteni, aki továbbra is szeretné használni a szolgáltatást.

Forrás : https://windowsbox.hu

A Microsoft jobb, egységesebb felhasználói élményt ígért, a Skype pedig gyorsabb, egyszerűbb és rugalmasabb lesz, mint valaha.

Az új verziót ide kattintva tudod letölteni, teljesen ingyenesen.

Hirdetés