Kezdőlap AKTUÁLIS Fésűs Nelly bejelentése: “A hír igaz. VÉGE”

Fésűs Nelly bejelentése: “A hír igaz. VÉGE”

Hirdetés

Az idei tél hosszú és kemény volt, ám végre eljött az idő, hogy búcsút mondjunk neki és üdvözöljük a tavaszt.

 

Hirdetés

Sokan várták már ezt a pillanatot, köztük Fésűs Nelly is, aki egy megható posztban jelentette be, hogy véget ért a kapcsolata a téllel.

“Nehéz volt a kapcsolatunk kezdete. Azt gondoltam, az idő mindent megold, de nem így volt. Nem tudtam azonosulni az érzéseivel. Túl hideg volt, túl fagyos… Így hát meghoztam a nehéz döntést.Tudom, hogy az életem része marad, ezen nem tudok változtatni, de most egy ideig hallani sem akarok róla! Az igaz, hogy a helyét átvette valaki más, aki számomra az igazi és örök szerelem. Búcsúzom tőled. Viszlát TÉL.” – írta Fésűs Nelly a közösségi médiában.

A poszt első felénél sokan megrémültek, attól tartva, hogy Fésűs Nelly és kedvese szakítottak. Azonban kiderült, hogy nem emberről van szó, hanem a télről, amelynek érzelmi töltete és jelentősége volt a poszt írójának.

Az üzenet sokakat megnevettetett és megkönnyeztetett egyszerre. Azt mutatja, hogy az emberek kreatívan és humorosan tudnak búcsúzni az elmúlt időszaktól, miközben örömmel és reménnyel tekintenek előre a következő időszakra.Fésűs Nelly üzenete arra emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak időszakok, amelyeknek el kell múlniuk ahhoz, hogy új lehetőségek és élmények nyíljanak meg előttünk. Ahogy a természetben is változnak az évszakok, úgy változnak az életünkben is az időszakok, és mindig van remény arra, hogy jobbra forduljanak a dolgok.

Most, hogy a télnek vége, érdemes örülni a tavasz érkezésének, és kihasználni az új kezdet lehetőségeit, ahogyan Fésűs Nelly is tette. Hajrá tavasz, üdvözlünk téged, és köszönünk búcsút a télnek!


Hirdetés