Kezdőlap EGÉSZSÉG Férje váratlanul elhunyt egy fogfájás után – Erre figyelmeztet most mindenkit ez...

Férje váratlanul elhunyt egy fogfájás után – Erre figyelmeztet most mindenkit ez a nő!

Hirdetés

Egy fiatal kaliforniai édesapa hirtelen halála szívfacsaró emlékeztetőül szolgál, hogy a fogászati betegségek és az általános egészség mennyire szoros kapcsolatba állnak egymással. A tragédia csupán egy kellemetlen fogfájással kezdődött…

 

Hirdetés

A 26 éves Vadim Anatoliyevich Kondratyuk kamionsofőrként dolgozott és éppen New York felé tartott, amikor hirtelen erős fájdalmat érzett a bal alsó állkapcsában.

Oklahomában megállt egy fogorvosnál, aki fertőzést diagnosztizált nála és antibiotikumot írt fel neki. A fájdalom egy időre csillapodott, majd újra erősödni kezdett. Ezt 22 éves feleségének tudtára is adta több telefonhíváson keresztül.

Mire New Yorkba érkezett a szállítmánnyal, a szája teljesen bedagadt. Úgy érezte, hogy túl gyenge ahhoz, hogy hazavezessen, ezért a bátyja csatlakozott hozzá, hogy támogassa az úton.

Ahogy elérték Utah-t, Vladim légzése olyannyira nehézkessé vált, hogy a testvére elvitte őt egy közeli kórházba, ahol a fiatal férfit oxigénre tették.

Ezután Salt Lake City-be szállították, egy nagyobb létesítménybe, ahol erősebb antibiotikumot és dialízist írtak elő neki. Akkora a fogágyi fertőzése átterjedt a tüdejére és a vérébe.

“Mindent megtettek, amit csak lehetett.” – mesélte Nataliya, Vladim felesége, aki Utah-ba utazott, hogy férje mellett lehessen, aki nem sokkal később elhunyt.


John Luther, a Western Dental Services vezető fogásza megjegyezte, hogy a fogfájást nem szabad félvállról venni és javasolja mindenkinek, hogy azonnal keressen fel egy fogorvost, ha fájdalmat tapasztal.

Vadim és Nataliya Kondratyuk Ukrajnában születtek, de Kaliforniában nőttek fel. Tinédzserként egy misén találkoztak, majd 2012-ben összeházasodtak és született két kislányuk, akiket közösen neveltek.

A család fájdalmas gyászba burkolózott.

“Nagyszerű férj volt, mindig mosoly ült az arcán.” – jegyzete meg felesége.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...