Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Felesége kómába került, ezalatt a férj viszonyt kezdett az ápolónővel. Egy nap...

Felesége kómába került, ezalatt a férj viszonyt kezdett az ápolónővel. Egy nap az asszony felébredt…

Semmi sem lehet borzasztóbb annál, ha valamelyik közeli hozzátartozónk hirtelen megbetegszik, és kórházba kerül. Az aggodalom, és a kétségbeesés ilyenkor kitölti a napjainkat.

 

Greg Ormondroyd felesége, Donna súlyos agyvérzést szenvedett, melynek következtében leállt a légzése, és kómába esett.

A családi élet teljesen felborult, hiszen Greg ott kellett hagyja a buszsofőr állását, hogy gondoskodni tudjon négy gyerekükről.

Donna néhány hét múlva helyrejött a kómából, hazaengedték, de továbbra sem tudott gondoskodni magáról. Egy ápolónőt fogadtak mellé, aki 24 órában ott volt, ha valamire szüksége volt.

A vegetatív állapotban levő Donnának reflexei ugyan voltak, de nem reagált semmire, és az érzelmeit sem tudta kimutatni. 19 hónappal azután, hogy Anne Robinson a nő teljes felügyeletét elvállalta, érzelmi viszonyba keveredett a férjjel, Greg Ormondroyddal.


Annyira közel kerültek egymáshoz, hogy az ápolónő otthagyta a kórházat, és odaköltözött a családhoz. Donna családja jogi lépéseket akar tenni az ügyben, hiszen felháborító, hogy a férj a gyerekek, és a szinte eszméletlen feleség szeme láttára folytat viszonyt az ápolónővel.

Borzasztó lehet Donna számára, hogy ő is “részt kell vegyen” ebben a viszonyban, és ráadásul reagálni sem tud a dolgokra.

loading...