Kezdőlap EGÉSZSÉG Felejtsd el a megfázást és az influenzát néhány évig! Ennek a kezelésnek...

Felejtsd el a megfázást és az influenzát néhány évig! Ennek a kezelésnek a költsége nulla!

Ha úgy érezzük, hogy meg fogunk hűlni, fájnak az ízületeink, kapar a torkunk, hőemelkedésünk van, akkor nagyon gyorsan cselekednünk kell. Létezik olyan SOS-megoldás, mely az utolsó előtti percben hatásos lehet.

Így kerülhetjük el, hogy betegek legyünk!

1. Mossuk ki az orrunk szódabikarbónás oldattal!

Készítsük el az oldatot. Egy csésze vízben oldjunk fel 1 teáskanál szódabikarbónát! A szakemberek szerint a legjobb, ha a tenyerünkből mind a két orrlyukunkkal egyszerre felszippantjuk a szódabikarbónás vizet, majd a szánkon keresztül kiengedjük.

Krónikus középfülgyulladás esetén nem ajánlott ez a módszer, mivel a középfülbe jutó víz nem tesz jót a gyulladásnak. Egy másik módszer szerint azt ajánlják, hogy keressünk egy kisebb vízforraló edényt, és azzal öntsük a vizet az orrjáratunkba. 5-10 percen belül nagyon sok szennyeződés fog távozni az orrjáratunkból.

2.Szívjunk fel az orrunkba, és a torkunkba Streptocidot

Zúzzuk porrá a Steptocid pasztillát egy kanálban. Majd szívjuk fel mindkét orrunkkal ezt a port. Csak lassan, óvatosan, úgy, hogy a torkunkba is jusson a porból.

Egy pasztillányi port 3-4 alkalomra osszunk be. Naponta 6 alkalommal végezzük el ezt a műveletet, 3-4 napon keresztül. Az alkalmakat csökkenthetjük attól függően, hogy mennyire súlyos a betegség. De 6 napnál tovább semmiképp ne tartson a kezelés.

 

loading...