Kezdőlap AKTUÁLIS Ezt mondta Isten a nőnek, miután megteremtette. Egy történet, amit minden nőnek...

Ezt mondta Isten a nőnek, miután megteremtette. Egy történet, amit minden nőnek el kell olvasnia!

Hirdetés

Ettől erős egy nő igazán! Egy történet, amelyet minden nőnek el kell olvasnia!

 

Hirdetés

Egy nap Ádám azzal a kérdéssel fordult Istenhez, hogy szeretne egy társat maga mellett tudni, mert magányos, és megunta az egyedüllétet. Isten elgondolkozott Ádám kérésén, és arra az elhatározásra jutott, hogy teremt melléje egy nőt. Egy okos, szép, kedves teremtést akart alkotni.

Így a reggeli fűről kölcsönvett egy kevés harmatot, ehhez hozzáadott egy csipet erőt, kitartást, amelyet a legmagasabb hegyek szikláiból vont ki, majd a csillogó folyókból merített tisztaságot, a fenyőfából pedig rugalmasságot, képlékenységet adott a nőnek.

Határozottságot az oroszlántól merített a Teremtő, szelídséget a galambtól, a szeretetet, a jóságot, a melegséget pedig a Naptól. Mindehhez még hozzáadott egy kevés csillogást, amit a gyémántban látott. A törékenységet egy apró vadvirágból merítette, az éjszaka sejtelmességét és a nappal világosságát is beleépítette a nőbe. Mikor majdnem készen volt a remekmű, még egy kevés madárdalt is beültett az asszonyba.

Isten még több más dolgot is akart a nőnek adni, de meggondolta magát. Úgy döntött, hogy hagy helyet a kreativitásnak, a szabadságnak, amivel a nő önmaga rendelkezhet. Két adottságot is adott: hogy anya lehessen és jó feleség. Majd életet lehelt belé.

És ott állt Isten előtt a nő.

A nő ezután meg szerette volna nézni magát, így belepillantott a víztükörbe. Tetszett, amit látott, el is mosolyodott. Ezután viszont megvizsgálta önmagát, belső világát, és dühösen szólt Istenhez: “Ezt nevezed te harmóniának, hát hogy tudok én ennyi érzéssel boldogulni majd az életben?”

Isten meleg hangjával így válaszolt: “Ne aggódj, sokkal erősebb vagy, mint azt gondolnád!”

Forrás:filantropikum.com

Hirdetés