Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Ezt a keveréket fogyasztotta éhgyomorra, egy hónap múlva új ruhatárra volt szüksége!

Ezt a keveréket fogyasztotta éhgyomorra, egy hónap múlva új ruhatárra volt szüksége!

Ha szeretnél rekord idő alatt, összesen egy hónap alatt megszabadulni a rajtad lévő fölösleges kilóktól, akkor tartsd be a diétád és egészítsd ki az egészet az alábbi zsírégetővel.

 

Ha már mindenféle zsírégető módszert kipróbáltál, amiről mindenféle csodatevő hatást olvastál, de igazából egyik sem segített a megígért eredményt elérni, akkor itt az ideje kipróbálnod valamit, ami tényleg hat! Az alábbi zsírégető lé segít a vízvisszatartás szabályozásában, megelőzi a felpuffadás esélyét, mindezt pedig a szervezeted méregtelenítése és a zsírégetés közben teszi!

Hozzávalók:

  • 1 citrom leve
  • 50 g zellergyökér
  • 50 ml víz

Elkészítés:

Facsarjuk ki a citrom levét, a zellergyökeret vágjuk apró kockákra. Az egészet tegyük bele a robotgépbe, töltsük fel vízzel, és pépesítsük össze. Lehet dupla adagot készíteni, hogy másnapra is legyen. Tároljuk a keveréket a hűtőben.

Használat:

Ezt a keveréket mindig üres gyomorra kell elfogyasztani. Nem muszáj egyszerre meginni, be is lehet osztani, de addig semmit se együnk, vagy igyunk, míg el nem fogy a nedű. Egy kúra 10 napot tart, majd tartsunk 3 nap szünetet, majd ismét kezdjük elölről az egészet. A cukorbetegeknek is nagyon jó ez a módszer. Egy hónap múlva már látszani fog az eredmény!

Szerző: tudasfaja.com

loading...