Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Ezt a 7 titkot minden Viber használónak ismernie kell!

Ezt a 7 titkot minden Viber használónak ismernie kell!

A világon többmillió ember használja Viber alkalmazást, mely segítségével gyakorlatilag ingyen lehet telefonálni, SMS-t, vagy képet, videót küldeni bárkinek, aki szintén Viber felhasználó.

Csupán annyit kell tenned, hogy telepíted a smarthphone-odra a Viber, és már indulhat is a csevegés. A dolog persze feltételezi azt is, hogy legyen a közeledben wifi vagy 3G lefedettség legalább, mert csak interneten keresztül működik.

Nézzük, mi az a 7 dolog, amit minden Viber felhasználónak ismernie kell.

1.Rejtsd el az információt, hogy mikor léptél be utoljára az alkalmazásba

Az “egyéni beállítások” pontnál állítsd úgy be az alkalmazást, hogy ne mutassa a státuszod a hálózatban. Így, ha használod, vagy jelen vagy a Viberben senki nem fogja tudni.

2.Ne látsszon, hogy megnézted-e az üzeneteket

Ki lehet kapcsolni azt a funkciót is, amely megmutatja, hogy láttad-e az újonnan kapott üzeneteket. Ez azért is hasznos lehet, mert így senki nem fogja tudni számonkérni, hogy miért nem válaszoltál. Beállítások, biztonság, és itt ki kell venni a pipát, az üzenetek elolvasása mellől.

3.Ne töltsd be a telefon memóriáját

A képeket, üzeneteket a telefon közvetlenül a memóriára menti. Ki kell venni a pipát a beállításokban, hogy ne a memóriát terheljük ezekkel a dolgokkal. Beállítások, multimédia, mentés a galériába-itt ki kell venni a pipát.

4.Küldje el e-mailben az üzeneteket

Be lehet állítani, hogy a Viber üzenetek összesítve érkezzenek meg a saját e-mailedre. Ez egy nagyon hasznos dolog lehet később. Beállítások, hangok és üzenetek, az üzenetek kivonatának elküldése.

5.Rejts el a profilod az ismeretlenek elől

Ha nem szeretnéd, hogy a profilképed mindenki lássa, akkor Egyéni beállítások, profilkép, senki. Így azok a felhasználok, akik nincsenek rajta a listádon, nem fogják látnia képed.

6. Nem kell nyilvános legyen, hogy használod az alkalmazást

Ha elkezded használni a Vibert, akkor az összes felhasználó látni fogja, hogy te is használod. Minden alkalmazás, és játék, amit letöltöttél a telefonodra szinkronizálódik a Viber alkalmazással. Ha nem akarod, hogy mindenki lássa, vedd ki a pipát a “Használom az alkalmazást” mellől az Egyéni beállításokban.

7.Jelszó

Ha nem akarod, hogy bárki, aki a kezébe fogja a telefonod, elolvashassa a bejövő üzeneteidet, védd le egy jelszóval, amit csak te tudsz.

loading...