Kezdőlap EZOTÉRIA Ezt a 3 dolgot árulja el rólad a gyűrűsujjaid hossza! A tiéd...

Ezt a 3 dolgot árulja el rólad a gyűrűsujjaid hossza! A tiéd milyen?

Habár a kinézetünket teljes mértékben a genetikai állományunk határozza meg, egyes testi jegyek érdekes dolgokat képesek elárulni a személyiségünkről.

 

Tanulmányok kimutatták, hogy a gyűrűsujj hosszát a tesztoszteron határozza meg, azaz a férfi nemi hormon, amely kis mennyiségben nőkben is termelődik. A tesztoszteron az anyaméhben hatással van a fejlődő magzatra is.

Egy egyszerű teszt segítségével te magad is kiderítheted, hogy a gyűrűsujjad hossza, mit árul el a személyiségedről. Ehhez nem kell mást tenned, mint összehasonlítanod a bal kezeden a mutatóujjadat a gyűrűsujjaddal és kiválasztani azt a képet, amely legjobban egyezik a tiéddel.

Ha a mutatóujj rövidebb, mint a gyűrűs

Ezek az emberek jellemzően nagyon vonzóak és elragadóak. Tökéletes kommunikációs képességgel rendelkeznek és tudják, hogyan ragadják meg a figyelmet, ugyanakkor hogyan is őrizzék meg azt. Bátran vállalnak kockázatot, amely ki is fizetődik. Ha valami nem a terveik szerint alakul, nem csüggednek, hiszen tudják, hogy mindig van másik lehetőség.

Ezért van az, hogy alapvetően mindenben jeleskednek, amibe belekezdnek. Mindig magasra teszik a lécet és egyesek talán túl agresszívnek tartják őket, nem szándékoznak azok lenni. Egyszerűen csak magas tesztoszteron szinttel rendelkeznek.

A mutatóujj hosszabb, mint a gyűrűs

Kifejezetten magabiztosak és kissé önelégültek is. Jó vezetők kerülnek ki közülük. Higgadtak és kiegyensúlyozottak, semmi nem tudja őket kibillenteni ebből az állapotból.

Jellemzően nem ők teszik meg az első lépést egy kapcsolatban vagy egy üzletben, de ha mégis, akkor vállalják a vele járó felelősséget. Elemző gondolkodásúak és mindig számba veszik az összes lehetőséget, mielőtt döntést hoznának. Nem hívei a spontaneitásnak.


A mutatóujj és a gyűrűs egyforma hosszú

Ezek az emberek nagyon törődőek, kiegyensúlyozottak, békések és gyakorlatiasak. Nagyon szelíd természetűek és igyekeznek kerülni a konfliktust és a kockázatos helyzeteket. A bizonytalanságot eléggé rosszul kezelik.

Nagyon jó barátok, akik mindig készek segíteni a másikon. Nagyon hűségesek és becsületesek, legyen szó párkapcsolatról, barátságról vagy akár munkáról. Minden egyes helyzetben képesek meglátni a pozitívumot.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...